Metro-portal.hr

objavljeno 18.11.2020. 16:01:00
BAŠ TAKO

"Krunu" vole svi osim onih o kojima govori

Britanska kraljevska obitelj navodno je izvan sebe zbog nove sezone Neftlixove serije "Kruna" koja govori o odnosu princa Charlesa i princeze Diane

Malo im ne paše...
Malo im ne paše... (Arhiva)

Samo par dana nakon početka emitiranja četvrte sezone, 15. studenoga, britanski mediji citiraju izvor blizak Buckinghamskoj palači koji tvrdi da je 'show' više fikcija nego činjenica i da se posebno pogrešno interpretira princ Charles.

"U obitelji su ponajviše frustrirani i ljutiti jer se Charles povlači po blatu", citira list Telegraph neimenovani izvor iz palače.

I Mail on Sunday pisao je da su u kraljevskoj obitelji krajnje nezadovoljni serijom, pozivajući se na Charlesova prijatelja.

Sedamdesetdvogodišnji prijestolonasljednik osobno ne gleda seriju, pišu mediji, a njegov glasnogovornik odbio je komentirati bilo što na tu temu.

"Kruna", koja je već osvojila brojne nagrade, među kojima su Emmyji i Zlatni globusi, fokusira se na stvarne povijesne događaje u Britaniji od početka Elizabetine vladavine, ali su privatni dijalozi fiktivni. Aktualna četvrta sezona počinje izborom Margaret Thatcher za premijerku.

Kada je riječ o kraljevskoj obitelji, u središtu pažnje je odnos Diane (Emma Corrin) i Charlesa (Josh O'Connor), koji je u to doba još ljubovao s Camillom.

U intervjuu za BBC prije 25 godina, na pitanje je li Camilla bila razlog propasti njezina braka, Diana je odgovorila: "Znate, bilo nas je troje u tom braku pa je pomalo bila gužva".

18.11.2020. 16:01:00
http://metro-portal.hr/krunu-vole-svi-osim-onih-o-kojima-govori/128719/