Metro-portal.hr

objavljeno 29.11.2016. 12:01:00
ROGUE ONE

Krenula pretprodaja ulaznica za novi nastavak Ratova zvijezda

​Kupnjom ulaznica u pretprodaji obožavatelji kultnog serijala imat ćete priliku​ ovaj​ film ​doživjeti među prvima ​na pretpremijernoj projekciji ​​i to već 14.prosinca

Rogue One: Priča iz Ratova zvijezda
Rogue One: Priča iz Ratova zvijezda (Arhiva)

Ulaznice za najnoviji film iz serijala Ratova zvijezda kreću u preprodaju 28. studenoga u CineStar i Cineplexx kinima u Hrvatskoj. 

​Kupnjom ulaznica u pretprodaji obožavatelji kultnog serijala imat ćete priliku​ ovaj​ film ​doživjeti među prvima ​na pretpremijernoj projekciji ​​i to već 14. prosinca, dan prije redovne distribucije filma kod nas. 

Iz Lucasfilma dolazi prvi film ser​​ijala Ratovi zvijezda sa samostalnom pričom, Rogue One: Priča iz Ratova zvijezda, potpuno nova epska pustolovina. U eri sukoba, skupina neočekivanih junaka udružuje se u misiji na kojoj moraju ukrasti nacrte za Zvijezdu smrti, najmoćnije razaračko oružje Carstva. Ključni događaj u kronologiji Ratova zvijezda okuplja obične ljude koji odlučuju činiti izuzetne stvari, a pritom postaju dio nečega većeg od njih samih.

​Film "​Rogue One: Priča iz Ratova zvijezda​​​" režirao je i​​ Gareth Edwards, a u njemu glume Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Riz Ahmed, Jiang Wen ​i Forest Whitaker.​ ​Film kreće u kinaširom Hrvatske 15. prosinca 2016.​​​ u distribuciji 2i Filma.​ 

Posljednji objavljeni foršpan iz filma​ ​​uspio je proizvesti​ toliko uzbuđenja u svijetu da je iščekivanje za Rogue One nadmašilo sva očekivanja. 

Zbog ogromnog interesa, požurite što prije po svoje kino ulaznice. Kupovina je moguća u pretprodaji online i na blagajnama. Za više informacija posjetite stranice CineStara i Cineplexxa.

29.11.2016. 12:01:00
http://metro-portal.hr/krenula-pretprodaja-ulaznica-za-novi-nastavak-ratova-zvijezda/101615/