Metro-portal.hr

objavljeno 20.01.2014. 08:30:00
SLAVNI

Krenite iza scene sa sportskim superzvijezdama

Nogometaši iz Premiershipa, zvijezde NFL-a i NBA superzvijezde dijele svoje tajne i priče na najboljem svjetskom portalu za igranje

Shaq, Beckham, Rodman i ekipa otkrivaju sve
Shaq, Beckham, Rodman i ekipa otkrivaju sve (Arhiva)

Sportske superzvijezde su žive legende, jer njihova fizička moć i magnetična osobnost veći su od života. Slijede ih mnogi navijači širom svijeta - ljudi koji ponosno nose njihove brojeve na dresovima i prate svaki njihov korak na društvenim mrežama.

Radi se o zvijezdama kao što su Kobe Bryant, Wayne Rooney, Tiger Woods, Floyd Mayweather, Roger Federer, Lebron James, Drew Brees, David Beckham i Cristiano Ronaldo. Naravno, većina njih već je redovno na Forbesovoj listi najbogatijih slavnih sportaša.

Tiger Woods, bez iznenađenja, zaradio je nevjerojatnih 78.1 milijun dolara samo u 2013. TigerWodds ponosi se sa 78 pobjeda na PGA golf touru, samo 4 manje od legendarnog Sama Sneada. Ostala velika nogometna imena na listi su: Lionel Messi sa zaradom od 41.3 milijuna, Cristiano Ronaldo s 44 milijuna i David Beckham s 47.2 milijuna zarade, a golfer Phil Mickelson težak je ogromnih 48.7 milijuna dolara.

Za više informacija o najplaćenijim svjetskim sportašima, slijedite ovaj link do centralnog mjesta za sport. Često su one priče koje ne stignu do naslovnica upravo najzanimljivije navijačima. Doznajte što je aktualno, a što nije u mnoštvu sportskih članaka, vijesti i ispovijedi izravno iz pera ljepotica.  

20.01.2014. 08:30:00
http://metro-portal.hr/krenite-iza-scene-sa-sportskim-superzvijezdama/82808/