Metro-portal.hr

objavljeno 25.04.2019. 10:01:00
NAJAVE

Kreće veliki glazbeni kviz u Tvornici Kulture – prijavite se!

Iskon i Rock&OFF su za pobjednike svakog izdanja kviza osigurali glazbene nagrade - ovaj put to su JBL bluetooth zvučnici, Rock&OFF goodie bagovi te još pokoje iznenađenje

Glazbeni kviz za znalce :)
Glazbeni kviz za znalce :) (Arhiva)

Iskon i Rock&OFF pozivaju sve zaljubljenike u dobru glazbu na veliki glazbeni kviz u Tvornicu Kulture!

Oformi tim koji broj do četiri člana, pokaži „Šta ti znaš o tome" i osvoji sjajne glazbene nagrade. Prvi glazbeni kviz u Tvornici održat će se 29.4. travnja od 20 h, a prijave su upravo počele.

Glazbeni entuzijasti upravo dobivaju pravu priliku pokazati sve što znaju o svojim rock i vezanim, domaćim i stranim izvođačima, glazbenim događanjima, povijesno važnim datumima... Iskon i Rock&OFF upravo su predstavili veliki glazbeni kviz, koji će se na redovitoj mjesečnoj bazi održavati u malom pogonu Tvornice Kulture, a čiji će voditelji biti poznata lica s hrvatske glazbene scene.

Prvi susret zaljubljenika u glazbu zakazan je za 29. travnja s početkom u 20 sati, a pitanja će na premijernom izdanju čitati (i kvizaše zabavljati) Hrvoje Marjanović, jedan od  članova popularnog hrvatskog rap dvojca Krankšvester, koji bez dlake na jeziku žare i pale hrvatskom hip hop scenom.

U ovom su trenutku otvorene i prijave za kviz putem linka na službenom FB eventu. Sudjelovanje je besplatno, a prijave na licu mjesta bit će moguće u slučaju dovoljnog broja mjesta u ponedjeljak. Timovi kvizaša mogu brojati do četiri člana te, osim mjesečnih nagrada te titule ultimativnih glazbenih znalaca, na kraju godine osvojiti i nastup hrvatskog izvođača po vlastitom izboru na kućnom tulumu!
Pitanja za svaki od kvizova osmislit će ekipa iz Tvornice kvizova, zaslužna za materijal kojim se rešeta natjecatelje u popularnom TV kvizu „Potjera". Pitanja će, naravno, biti glazbene tematike - od povijesti glazbe, članova bendova, znakovitosti stihova. Ukratko, bit će - teška ;)

Iskon i Rock&OFF su za pobjednike svakog izdanja kviza osigurali glazbene nagrade - ovaj put to su JBL bluetooth zvučnici, Rock&OFF goodie bagovi te još pokoje iznenađenje koje će biti otkriveno na licu mjesta u Malom pogonu Tvornice. Osim nagrada, timovi na svakom izdanju kviza osvajaju i bodove, a tim s najvećim zbrojem bodova na samom kraju glazbene sezone u prosincu osvaja jedinstvenu nagradu - nastup jednog od ponuđenih Rock&Off hrvatskih glazbenih izvođača na kućnom tulumu!  Od kraja lipnja organizatori pripremaju i posebna izdanja svojeg glazbenog kviza na ljetnoj pop up turneji po nekima od najpoznatijih domaćih festivala.

Šećer na kraju - ubrzo nakon kviza pokrenut će se i Rock&OFF internet radio, na kojem ćete moći uživati u 24-satnom streamu hitova hrvatskih rock, rap, elektronskih, pop, jazz & off izvođača, i to bez prekida ili reklama. Rock&Off radio bit će dostupan online i na Iskon.TV-u od 3. svibnja. Organizatori Rock&Offa pripremaju i još neka iznenađenja!

Sve formalne detalje prvog kviza pogledajte na službenom Facebook eventu i nemojte se zaboraviti prijaviti.

25.04.2019. 10:01:00
http://metro-portal.hr/krece-veliki-glazbeni-kviz-u-tvornici-kulture-prijavite-se/118163/