Metro-portal.hr

objavljeno 07.02.2016. 17:54:00

Koza - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna

Godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna poručuje Kozama da se trebaju baciti na posao svim snagama, jer će tako uspjeh doći bez problema

Koza - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna
Koza - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna (Metro)

Godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna Kozama govori o godini u kojoj mogu postići željeni uspjeh i slavu, no samo i jedino uz ulaganje velikog truda. No, dobra je vijest da će trud stvarno biti bogato nagrađen i svaka kap znoja koju prolijete bit će adekvatno vrednovana. Tijekom godine otvorit će se nekoliko mogućnosti za promjenu karijere koje treba vrlo pažljivo razmotriti, jer jedna od njih je upravo ona za kojom žudite već neko vrijeme. Uz to, godina je dobro aspektirana za stvaranje novih poznanstava, prijateljstava i veza, stoga, izlazite, zabavljajte se i uvijek držite oči širom otvorene, jer zanimljivih ljudi bit će napretek.

LJUBAV 

Ključna riječ godine na ljubavnom planu je poštovanje - kako vi tražite upravo to od partnera, budite spremni i dati, jer ćete jedino na taj način prebroditi nekoliko kratkih perioda neslaganja, prvenstveno uzrokovanih financijama. Malo više samokontrole je i više nego poželjno, naročito za ženske pripadnike ovog znaka poznate po oštrom jeziku koji bi ove godine definitivno trebalo obuzdati kako ne biste bezrazložno povrijedile partnera i odgurnule ga od sebe.

POSAO

Konzervativan pristup razvoju karijere ove godine treba zanemariti - došlo je vrijeme da zablistate punim sjajem i pokažete sve što znate i umijete kako biste napokon došli do zasluženih nagrada. Znanje, iskustvo i mudrost cijene se i u ovo ludo doba, a vaš će talent jednostavno razoružati sve kritičare i omogućiti vam napredovanje do pozicija koje ste svojim trudom zaslužili. Pritom će biti i financijske koristi, no s ulaganjima treba biti prilično oprezan - radije odaberite umjerenije prinose od "fantastičnih" prilika koje se lako mogu izjaloviti.

ZDRAVLJE

Odabir hrane ove će se godine pokazati ključnim faktorom za održavanje dobrog zdravlja, a naročito treba obratiti pažnju na udio povrća u prehrani koji treba znatno povećati - loše su aspektirani želudac i cijeli probavni sustav koji ne treba opterećivati teškom i masnom hranom.

Provjerite što vas očekuje u godini Majmuna
 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

07.02.2016. 17:54:00
http://metro-portal.hr/koza-godisnji-kineski-horoskop-za-2016-godinu-majmuna/96409/