Metro-portal.hr

objavljeno 13.01.2010. 19:44:03
POSEBNO PRIZNANJE

Kosor proglašena osobom godine

Predsjednica Hrvatske vlade zbog svojih postignuća u političkom životu Hrvatske u 2009. proglašena je osobom godine prema izboru uredništva i čitatelja publikacije "Tuzlanski list"

(Sandra Šimunović/CROPIX)
"Njezino energično i znalačko vođenje i Vlade i HDZ-a golemi je čimbenik stabilizacije prilika u Hrvatskoj koja je svakim danom sve bliža i bliža Europskoj uniji", stoji u priopćenju kojega je u srijedu povodom proglašenja najznačajnijih osoba u 2009. objavilo uredništvo "Tuzlanskog lista".

Prema ocjenama urednika, novinara i čitatelja ovog lista, Kosor je posebno priznanje zaslužila energičnim djelovanjem pri raščišćavanju brojnih afera kao i odgovornošću prema javnosti i dostupnošću medijima.

Uz hrvatsku premijerku priznanje "Tuzlanskog lista" za postignuća u 2009. godini dobilo je još trinaest osoba iz Bosne i Hercegovine i susjednih zemalja. Svima njima priznanja će biti uručena na posebnoj svečanosti.

Prizanjem osoba godine "Tuzlanski list" ranije je nagradio i hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića. (hina/metro-portal)

13.01.2010. 19:44:03
http://metro-portal.hr/kosor-proglasena-osobom-godine/30618/