Metro-portal.hr

objavljeno 26.12.2009. 14:33:19
NA MESIĆEV PRIJEDLOG

Kosor misli da nije pravi trenutak za nova imenovanja u MORH-u

Budući da sutra građani biraju novog predsjednika, premijerka se pita treba li takve odluke donositi na kraju Mesićevog mandata

(Bruno Konjević/Cropix)

Predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor - odgovarajući na pitanja novinara o mogućnosti novih imenovanja u Ministarstvu obrane koje prema medijskim napisima predlaže predsjednik Republike Stjepan Mesić - izjavila je danas kako predsjednik ima neke prijedloge, da razgovaraju, ali da treba još vidjeti hoće li do toga doći.

Premijerka Kosor rekla je novinarima prilikom posjeta Specijalnoj bolnici u Gornjoj Bistri kako poštuje ideju predsjednika Mesića, no upitala je - "je li za to pravi trenutak".

"Osobno razmišljam o tome je li ovo pogodan trenutak, s obzirom da sutra idemo na birališta, i izabrat ćemo u prvom ili u drugom krugu novoga, trećeg predsjednika Republike Hrvatske. Dakle, je li dobro to učiniti na kraju mandata jednog predsjednika i vrhovnog zapovjednika OSRH?", upitala je predsjednica Vlade RH.

Premijerka Kosor je demantirala bilo kakvu mogućnost da je sama iznijela jednom dnevnom listu pojedinosti sa sastanka na kojem se razgovaralo o mogućim promjena (u MORH-u). Naglasila je kako to nije učinila jer to nije njezin stil rada. (hina/metro-portal)

26.12.2009. 14:33:19
http://metro-portal.hr/kosor-misli-da-nije-pravi-trenutak-za-za-nova-imenovanja-u-morh-u/29388/