Metro-portal.hr

objavljeno 21.04.2010. 11:14:05
IZGLADILI PROBLEME

Kosor i Josipović jedno drugome obećali bolju suradnju

Ne moramo oko svega imati ista stajališta, ali surađivati moramo i hoćemo, poručila je Kosor

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Dragan Matić/CROPIX)

Predsjednik Republike Ivo Josipović i predsjednica Vlade Jadranka Kosor istaknuli su danas kako je njihov jučerašnji sastanak bio uspješan te da su se složili oko toga da predsjednik Republike i predsjednica Vlade nemaju nikakvoga prava na ne-razgovor, ne-komunikaciju i ne-suradnju.

"Razgovarali smo o mehanizmima buduće suradnje i načinu dogovora i usuglašavanja stavova" rekao je predsjednik Josipović nakon sjednice Državnog odbora za obilježavanje obljetnica.

"Otvoreno smo razgovarali o manjim i većim problemima posljednjih dana i dogovorili se oko načina na koji ćemo funkcionirati" rekla je Kosor.

Ne moramo oko svega imati ista stajališta, ali surađivati moramo i hoćemo, poručila je Kosor.

Na sjednici Državnog odbora za obilježavanje obljetnica bilo je po riječima premijerke Kosor razmatrano kako će se obilježiti obljetnica "Bljeska", Dana Hrvatskog sabora i sve ostale do obilježavanja obljetnice "Oluje".

Dogovorili smo se o programu, a sve će svečanosti odvijati prema prošlogodišnjim scenarijima iako je nešto i dodano, rekla je Kosor.

Istaknula je kako žele da to bude obilježavanje u ozračju svečanosti kakve te obljetnice i zaslužuju.(hina/metro-portal)

21.04.2010. 11:14:05
http://metro-portal.hr/kosor-i-josipovic-jedno-drugome-obecali-bolju-suradnju/38338/