Metro-portal.hr

objavljeno 07.02.2016. 17:51:00

Konj - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna

Godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna Konjima govori o godini u kojoj mogu očekivati i slavu i novac, a takvu priliku jednostavno ne smiju propustiti

Konj - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna
Konj - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna (Metro)

Godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna Konjima donosi dobre vijesti o godini u kojoj će napokon doći na svoje, kako društvenim statusom, tako i financijskom nagradom za sav uložen trud proteklih godina. Karijera i financije bit će u fokusu tijekom cijele godine, a broj prilika za napredovanje i zaradu bit će dovoljan da se odabere najbolja za godine koje dolaze. Naravno, to će pratiti i povećanje obujma posla i odgovornosti, no pripadnici ovog znaka nikad se toga nisu plašili, pa ne trebaju niti sada - napravite taj iskorak o kojem sanjarite i pretvorite ga u javu, ovo je godina koju jednostavno ne smijete propustiti. 

LJUBAV 

Muški pripadnici ovog znaka koji se još nisu skrasili u stabilnoj vezi ili braku ovu godinu mogu iskoristiti za pronalaženje partnerice s kojom će provesti ostatak života, zvijezde su vam posebno naklonjene u tom segmentu. Konji u dugotrajnim vezama ili braku godinu trebaju iskoristiti za što više romantičnih trenutaka s partnerom kako bi nadoknadili sve propušteno u proteklim godinama - sve što vam je posao do sada oduzimao, vratit će vam se s kamatama. Uživajte!

POSAO

Godina iz snova za svakog Konja koji teško radi i ne buni se - vrijeme naplate je došlo i keširat ćete cifre od kojima će se drugima zavrtjeti u glavi. No, ništa od toga neće pasti s neba, tako da ne očekujete spektakularne dobitke iz neočekivanih izbora - jednostavno radite ono što najbolje znate i vaš će trud, iskustvo i znanje biti napokon adekvatno nagrađeni. Bit ćete u poziciji da možete birati nove angažmane, stoga dobro razmislite, odvagnite sve pozitivne i negativne strane i donesite odluku o nastavku karijere, dobra sreća će vas pratiti i čuvati od pogrešaka.

ZDRAVLJE

Vježbanje je zdravo i dobro, no ove godine treba paziti na intenzitet i količinu jer će vrlo lako doći do manjih ozljeda mišića. Da, ime vašeg znaka jasno govori koliko ste snažni, no nemojte pretjerivati. Uz to, potrudite se provoditi što više vremena na svježem zraku.

Provjerite što vas očekuje u godini Majmuna
 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

07.02.2016. 17:51:00
http://metro-portal.hr/konj-godisnji-kineski-horoskop-za-2016-godinu-majmuna/96408/