Metro-portal.hr

objavljeno 19.11.2014. 14:44:00
KONCERTI

Koncert Morrisseya pomaknut za jedan dan

Koncert Morrisseya, prvotno najavljen za 11. prosinca, pomiče jedan dan kasnije, 12. prosinca na istoj lokaciji - paviljonu 9 Zagrebačkog velesajma. Kupljene ulaznice su naravno važeće!

Morrissey će svirati dan kasnije
Morrissey će svirati dan kasnije (INmusic)

Razlog pomicanja datuma koncerta je Morrisseyeva želja da još jedan dan provede u Zagrebu, a to je za pjevača ujedno i prilika za jedan dan odmora nakon koncerta u Beogradu, koji će se održati prije zagrebačkog koncerta. Nadamo se da će Moz uživati i odmoriti u Zagrebu te održati još jedan koncert za pamćenje.

Podsjetimo, koncertom Morrisseya,jednog od najznačajnijih suvremenih glazbenika i ujedno jednim od prvih velikih imena koja su nastupila na INmusic festivalu,počinje obilježavanje 10 godina INmusica. INmusic je svoju desetogodišnju avanturu i afirmaciju započeo upravo nastupom Morrisseya 2006. godine na svom prvom izdanju na zagrebačkoj Šalati.

Pjesnik, pjevač, buntovnik, vegetarijanac, borac za prava životinja i istinska rock zvijezda Morrissey vraća se s novim albumom u Zagreb 12. prosinca! Omiljeni indie bard održati će još jedan nezaboravan koncert povodom izdavanja novog albuma „World peace is none of your business" u paviljonu 9 Zagrebačkog velesajma, u kojemu su nas odličnim koncertom 2012. godine počastili i američki Wilco. Prvi Mozov nastup u Hrvatskoj 2006. godine, u sklopu prvog INmusic festivala, ostao je zapamćen kao najbolji koncert turneje i dovoljan je motiv za ponoviti iskustvo uzajamne glazbene afere Moza i zagrebačke publike.

Ulaznice za koncert Morrisseya, po cijeni od 229 kn (plus troškovi transakcije) u prodaji su online na službenoj stranici festivala, i u Dirty Old shopu u Zagrebu, a krenut će uskoro u prodaju i na drugim prodajnim mjestima.

Koncert se održava u dvorani kapaciteta 2000 mjesta, a kako je već više od pola kapaciteta dvorane prodano, organizatori preporučuju fanovima da što prije nabave ulaznice.

19.11.2014. 14:44:00
http://metro-portal.hr/koncert-morrisseya-pomaknut-za-jedan-dan/88518/