Metro-portal.hr

objavljeno 28.06.2013. 11:07:26
KONCERT

Koncert Meritas na Večerima na Griču

Bit će to presjek opusa ovog benda koji se uvijek nametne svojom profinjenošću i melodijama koje se iščekuju od koncerta do koncerta

Meritas u atriju Galerije Klovićevi dvori
Meritas u atriju Galerije Klovićevi dvori (Menart)

Tradicionalne Večeri na Griču u organizaciji Koncertne direkcije Zagreb ove godine ugostit će grupu Meritas. Zagrepčani tako imaju rijetku priliku uživati u njihovom koncertu i to 11. srpnja u atriju Galerije Klovićevih dvora. Anita i Meri će pred fanovima nastupiti sa svojim glazbenicima: Ivan Božanić - el.gitara, Zdeslav Klarić - klavijature, Mario Rašić - bas gitara i Tin Ostreš - bubnjevi.

Uz aktualni singl "Umjesto isprike", na koncertu neće izostati ni nezaboravne pjesme kao što su "Igra","Napokon""Odjednom ti""Oblak""Dan je tvoj" i "Budim se".  Bit će to presjek opusa ovog benda koji se uvijek nametne svojom profinjenošću i melodijama koje se iščekuju od koncerta do koncerta.

Meri i Anita ovako iskazuju svoje zadovoljstvo koncertom:

„Volimo istaknuti kako uživamo kad se našu glazbu postavi u lijep prostor, prirodnu scenografiju koja sama po sebi odiše karakterom i pričom. Atrij Klovićevih dvora je zasigurno jedan od tih prostora. Drago nam je što ćemo imati priliku  pod otvorenim nebom održati koncert pred zagrebačkom publikom, ljubiteljima naše glazbe."

Kao što stoji na stranicama Koncertne direkcije Zagreb u predstavljanju glazbenica i ovdje podvlačimo opis s kojim se slažu svi koji su ih bar jednom doživjeli: "Autoritativni Anitin glas izuzetne interpretacije, koji dominantno usmjerava glazbenu misao, stapa se s Merinim mekanim i baršunastim i tako stvaraju prepoznatljivu glazbenu sliku koju glazbena kritika i ljubitelji glazbe hvale..."

Preostaje nam samo da zabilježimo datum u naše kalendare, četvrtak 11.7. u 21 sat, i u atriju Galerije Klovićevih dvora uživamo u ljetnoj noći uz Meritas.

Cijena ulaznica je 50 kn, a možete ih kupiti u Turističkom informativnom centru, Trg bana Josipa Jelačića 11 i na www.ulaznice.hr.

Meritas možete pratiti na:

www.meritasweb.com
www.facebook.com/meritasweb
www.youtube.com/meritasweb

28.06.2013. 11:07:26
http://metro-portal.hr/koncert-meritas-na-vecerima-na-gricu/78992/