Metro-portal.hr

objavljeno 28.02.2013. 16:02:00
ZVIJEZDE

Koncert Beyonce rasprodan do zadnje ulaznice

Sjajan rezultat dala je i prodaja ulaznica za Robbie Williamsa kojih se u prvih sat vremena prodalo čak 4 tisuće

Beyonce rasprodala Arenu Zagreb
Beyonce rasprodala Arenu Zagreb (AdriaEntertainment)

Zagrebački koncert Beyoncé službeno je rasprodan! Od samog početka prodaje bilo je jasno kako će se tražiti ulaznica više za koncert Beyoncé koji će se održati 17.4.2013. godine u Areni Zagreb.

Obožavatelji koji su svoje ulaznice kupili na vrijeme, sada bezbrižno mogu čekati dan kada će Beyoncé ponovo zapjevati u Zagrebu! Njen nastup u 2009. godini bio je izvanredan. I publika i pjevačica su bili oduševljeni. Beyoncé je tada obećala kako će doći ponovo u Hrvatsku. Ove godine, ispunit će svoje obećanje.

Beyoncé je jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih glazbenica u pop kulturi. Umjetnica, solo izvođačica, glumica i poslovna žena prodala je više od 75 milijuna albuma širom svijeta. Njezin rad je osigurao joj je brojne nagrade i priznanja, uključujući 16 Grammyja. Billboard ju je proglasio najboljim ženskim izvođačem te najboljim radijskim izvođačem 2000-ih godina. Američko udruženje diskografske industrije (Recording Industry Association of America) je također prepoznalo Beyoncé kao najboljeg izvođača u proteklih nekoliko godina.

Posljednja turneja Beyoncé "I AM...WORLD TOUR" bila je izuzetno uspješna, te je zauzela prvo mjesto na Billboardvoj ljestvici "Hot Tour chart". Turneja je uključivala više od 100 koncerata u 32 zemlje na 6 kontinenata, a koncerte je vidjelo više od 1.1 milijuna fanova.

Kritičari su dosljedno hvalili njezine energične nastupe, te je prozivali najboljim izvođačem zahvaljujući kombinaciji privlačnosti i otmjenosti što je čini umjetnicom budućnosti.

Osim Beyoncé, Hrvatsku će posjetiti još jedna velika pop zvijezda: Robbie Williams. Najveća muška pop zvijezda današnjice, ROBBIE WILLIAMS, u sklopu turneje "Take The Crown" nastupit će 13.08.2013. godine na stadionu Maksimir.

Očekivano, i fanovi Robbie Williamsa su požurili po svoje ulaznice! Već je u prvih sat vremena od početka redovne prodaje prodano 4000 ulaznica!

Ulaznice za koncertni spektakl Robbie Williamsa su u prodaji na svim prodajnim mjestima sistema Eventim te online na www.eventim.hr.

Ulaznice su koncert Robbie Williamsa su podijeljene u  sljedeće kategorije:

PL 1 - LOŽA - 1199 kuna
PL 2 - FAN PIT - 759 kuna
PL 3 - ZAPAD DOLJE - 559 kuna
PL 4 - ZAPAD GORE, ISTOK - 459 kuna
PL 5 - STAJANJE - 399 kuna
PL 6 - SJEVER DOLJE - 359 kuna
PL 7 - SJEVER GORE - 259 kuna

U prodaji su i POSEBNI VIP PAKETI.
Mark Butler Associates su ponosni što mogu ponuditi ekskluzivne VIP pakete za 'Take The Crown' stadionsku turneju u 2013. godini. Ekskluzivna večer uključuje najbolje ulaznice i odličan party prije koncerta. U ponudi su 2 paketa: VIP INNER PIT PAKET i PREMIUM VIP SEATING PAKET. VIP paketi prodaju se isključivo preko web stranice www.markbutler.co.uk.

Cijena VIP INNER PIT paketa iznosi 3189,00 kuna.
VIP INNER PIT PAKET uključuje:

  • Ulaznicu za FAN PIT

  • Raniji  ulazak na stadion

  • Službeni party prije koncerta, unutar stadiona

  • Prijem dobrodošlice

  • Otvoreni šank (prije koncerta) s izabranim vinima, pivom i bezalkoholnim pićem

  • Švedski stol

  • Unaprijed poslanu dokumentaciju

  • Službeni poklon

  • Prisustvo osoblja i hostesa iz udruge Mark Butlera.

Cijena PREMIUM VIP  SEATING paketa iznosi 3559,00 kuna.
PREMIUM VIP SEATING PAKET uključuje:

  • Ulaznicu za LOŽU

  • Raniji ulazak na stadion

  • Službeni party prije koncerta, unutar stadiona

  • Prijem dobrodošlice

  • Otvoreni šank (prije koncerta) s izabranim vinima, pivom i bezalkoholnim pićem

  • Švedski stol

  • Unaprijed poslanu dokumentaciju

  • Službeni poklon

  • Prisustvo osoblja i hostesa iz udruge Mark Butlera.

Važno: službeni Robbie Williams VIP paketi se ne smiju prodavati na eBayu ili bilo kojem drugom prodajnom mjestu. Ukoliko bilo koji od paketa bude viđen na prodajnim mjestima odmah će biti poništen i nevaljan. Striktno je zabranjena preprodaja. Svi detalji bit će dostupni u dokumentaciji koja će biti poslana najmanje 10 dana prije koncerta. Ulaznice se odnose na rezervirana stadionskim mjesta. Puna isplata je jamstvo za rezervaciju. Primjenjuju se kreditne kartice. Svi uvjeti su dostupni na zahtjev. VIP paketi prodaju se isključivo preko web stranice www.markbutler.co.uk

Više informacija na: www.robbiewilliams.com

Svi posjetioci koncerta Robbie Williamsa koji će se održati 13.8.2013. na Maksimiru kasnije će se moći prisjetiti ovog sjajnog događaja u bilo kojem trenutku!
Svaki koncert s ove stadionske turneje bit će snimljen profesionalnom opremom.
Želite li live snimku zagrebačkog koncerta Robbie Williamsa? Pošaljite upit na info@eventim.hr i saznajte kako.

28.02.2013. 16:02:00
http://metro-portal.hr/koncert-beyonce-rasprodan-do-zadnje-ulaznice/76746/