Metro-portal.hr

objavljeno 08.01.2010. 12:12:31
PROCIJENITE SAMI

Konačno snimljen Bigfoot?

POGLEDAJTE VIDEO - Snimka objavljena na Youtubeu prije nekoliko dana postala je prvi internet hit u 2010.

Snimljen Bigfoot
Snimljen Bigfoot (YouTube)

Video je snimila neimenovana obitelj, a za biće koje se pojavljuje u kadru tvrde kako je majmunolikog porijekla, pa čak da se radi ni manje ni više nego o mitskom Bigfootu.

Biće je snimljeno kako sjedi na grani drveta, u šumi prekrivenoj snijegom, u američkoj državi Maine. Na početku filma čuje se ženski glas kako upozorava dijete da pripazi na ˝medvjeda˝ u granama.

Začudo, činjenica da ih vreba medvjed dok šetaju šumom s djetetom nije omela roditelje. Čini se kako su biću prišli straga, a čuje se kako kamerman zviždi da mu privuče pažnju.

Kako se kamera približava, odrasli pokazuju naznake zbunjenosti jer shvaćaju da se ipak ne radi o medvjedu. Biće ih je mirno promatralo sa sigurne udaljenosti ne pokazujući znakove uznemirenosti. ˝Vidim majmuna˝, rekla je zbunjena žena, a kamerman se složio.

Premda se na snimci prepoznaje glava, lice je ostalo u sjeni. ˝Popet ću se na drvo˝, dodala je žena, dok se kamerman nasmijao na takvu opasku. Pred kraj filma žena zaključuje kako je to "snježni majmun".

Država Maine je poznata po brojnim bliskim susretima s tajanstvenim stvorenjem poznatim kao Bigfoot ili Sasquatch. Navodno živi u šumama, a svjedoci tvrde da ima krupno tijelo obraslo dlakom. Dosad napravljene snimke uglavnom se smatraju prijevarama.

08.01.2010. 12:12:31
http://metro-portal.hr/konacno-snimljen-bigfoot/30239/