Metro-portal.hr

objavljeno 13.10.2013. 21:31:00
EHH ...

Kompromis za sretnu vezu

Sretna veza je moguća jedino u slučaju da su partneri spremni na kompromis oko nekih stvari koje su im drage

Za sreću i kompromis potrebno je dvoje
Za sreću i kompromis potrebno je dvoje (Arhiva)

Kako urediti život da oba partnera budu zadovoljna, jedna je od malih tajni uspješnih veza, a za to je potrebno dosta volje i tolerancije, što će dovesti do kompromisa koji će zadovoljiti obje strane.

Među najteže dogovore spada onaj o vremenu koje provodite zajedno ili odvojene, jer trebate imati i i prijatelje i interese van veze. Najbolji način za zadovoljavanje potreba je čvrst dogovor o danima koje provodite s prijateljima ili zajedno i kojeg se oboje držite bez izuzetka. Brzo će vam uću u naviku i problema neće biti.

Teži je problem podizanje praga tolerancije na nered urednije osobe u vezi koja bi inače mogla dobivati redovne slomove živaca zbog čarapa na stolu ili paste za zube koja se istiskuje od polovice. Recept za uspjeh: kvartalno pospremanje i doniranje/bacanje stvari koje vam više ne trebaju.

Među veće probleme spadaju i nesuglasice oko uređenja doma, jer oboje imate neke stvari koje su vam prirasle srcu iz nekog razloga, a strše i odudaraju izgledom od ostatka stana, način spavanja  - svjetlo, glazba, tišina i slične kombinacije te seksualni život.

Ako niste kompatibilni u krevetu, problemi će nastajati ni iz čega, pa ovdje morate uložiti najviše energije i dobre volje za dogovor. 

Sve u svemu, ključna riječ za uspješnu vezu je kompromis, stoga, pokažite dobru volju, vratit će vam se jednako.

 

13.10.2013. 21:31:00
http://metro-portal.hr/kompromis-za-sretnu-vezu/81034/