Metro-portal.hr

objavljeno 03.05.2012. 08:28:20
STANJE NA PROMETNICAMA

Kolone teretnih vozila na graničnim prijelazima

Diljem Hrvatske promet teče bez zastoja i ograničenja, osim na cestama na kojima su radovi i graničnim prijelazima Bregana i Pasjak

Fotografija vijesti

Promet teče bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje su u tijeku radovi, izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub, javlja Hina.

Prekinut je promet samo za teretna vozila na državnoj cesti D37 između Petrinje i Gline u mjestu Župić, zbog prometne nesreće. Obilazak je preko Mokrica (Gornje, Srednje i Donje Mokrice) i Glinske Poljane.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj zbog radova u zoni čvora Zaprešić zatvoreni su zaustavni i vozni traci. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba zatvoren je priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale.

Na autocesti A1 kroz tunel Sveti Rok u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom.

Od 8 do 18 sati, zbog razminiranja, povremeno se zatvara državna cesta D422 Babindub - zračna luka Zemunik. Vozila se propuštaju po 15 minuta svakog punog sata.

Za sav promet zbog radova su zatvorene državne ceste: D1 između Knina i Biskupije, Velikog Trgovišća i Luke, te kroz Lučko, D34 obilaznica grada Valpova, D34 Slatina-Čađavica-Donji Miholjac, D22 Novi Marof-Sudovec, D38 Ruševo-Đakovo, D59 Bribirske Mostine-Krković i D523 Križišće-most Krk (obilazak preko Šmrike).

Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnim prijelazima Bregana i Pasjak.

Trajekti i katamarani plove redovito.

03.05.2012. 08:28:20
http://metro-portal.hr/kolone-teretnih-vozila-na-granicnim-prijelazima/70613/