Metro-portal.hr

objavljeno 13.07.2013. 08:47:13
UFF

Kolone počinju već na Lučkom

Prometne nesreće stvorile su velike kolone koje počinju već na naplatnim kućicama u Lučkom

Kolone počinju na Lučkom
Kolone počinju na Lučkom (HAK)

Zbog prometnih nesreća na autocesti A1 između Zagreba i Karlovca (11.km i 36.km) u smjeru mora vozi se u koloni vrlo sporo već od čvora Lučko, te na zagrebačkoj obilaznici od čvorova Buzin i Jankomir.

Prometna je nesreća između čvorova Otočac i Perušić u tunelu Plasina prema moru, vozi se otežano u koloni oko 5 km.

Povremen zastoje očekujemo duž Jadranske magistrale (D8) na Istraskom ipsilonu i na dionicama cesta gdje traju radovi. Vozače molimo za strpljenje i upozoravamo na oprez.

Državna cesta D1 između Udbine i Gračaca zatvorena je za sav promet zbog radova. Obilazak je: Udbina-Gornja Ploča-Lovinac-Sveti Rok-Gračac.

Zatvorena je brza cesta D28 Sveta Helena-Vrbovec između čvorova Dubrava i Cugovec. Obilazak je preko Vrbovca.

Zbog radova na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Lučko i Buzin, od 21. km do 23. km, u oba smjera promet teče uz ograničenja brzine od 60 km/h.

Zbog radova za sav je promet zatvorena dionica državne ceste D57 Vukovar-Orolik. Obilazak je lokalnim cestama grada Vukovara i županijskom cestom ŽC4150 prema postavljenoj privremenoj regulaciji prometa.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona danas je od 4 do 14 sati te u nedjelju od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema autocestama kao i na državnoj cesti D1.

13.07.2013. 08:47:13
http://metro-portal.hr/kolone-pocinju-vec-na-luckom/79242/