Metro-portal.hr

objavljeno 01.11.2016. 23:01:00
ZANIMLJIVO

Koliko vam treba seksualnih partnera u životu?

Ravnopravnost spolova u seksu baš i nije slučaj kad je u pitanju reakcija okoline na broj seksualnih partnera, no zapravo je tu veća nego bilo gdje drugdje

Razlika među spolovima, zapravo, nema ...
Razlika među spolovima, zapravo, nema ... (Arhiva)

Broj seksualnih partnera jedna je od stvari koje u životu moramo znati, no istovremeno možemo zbog nje imati brdo problema - ako smo ženskog spola.

Znate i sami - što žena ima više seksualnih partnera, to je proglašavaju "lakšom" i diskriminiraju je, očekujući da raširi noge na prvi mig muškarca.

No, kad se krene znanstveno promatrati situacija, dolazi se do zaključka da je zapravo ravnopravnost spolova u ovom segmentu možda i najveća od svih područja života. Kako? Jednostavno, idealan broj seksualnih partnera za oba spola je jednak - sedam.

Ovaj je rezultat dalo jedno recentno istraživanje koje je tražilo odgovor na dva pitanja - kad partnera počnemo smatrati promiskuitetnim i koliko smatramo da treba imati partnera. Veliki uzorak ispitanika bio je vrlo jasan - sedam je brojka koja se odnosi i na muškarce i na žene.

No, još više je istraživače začudio odgovor na pitanje o promiskuitetnosti - žene se počinju tako gledati nakon 14 partnera, a muškarci - nakon 15, što očito pokazuje da je svijet krenuo u pravom smjeru ...

01.11.2016. 23:01:00
http://metro-portal.hr/koliko-vam-treba-seksualnih-partnera-u-zivotu/101113/