Metro-portal.hr

objavljeno 28.12.2017. 21:33:00
HE HE

Koliko stvarno traje seks, a koliko bismo željeli

Žene su u prosjeku rekle da bi njihovo idealno druženje trajalo 25 minuta i 51 sekundu, a muškarcima tek osam sekundi kraće - no to je teški optimizam

Što volimo pretjerivati...
Što volimo pretjerivati... (Arhiva)

Trajanje seksa obično je prenapuhano kad razgovaramo s prijateljima, jer brojke koje se tada ispaljuju bez zadrške stvarno nemaju veze s istinom, a nedavna globalna anketa o tome koliko dugo tipično druženje pod plahtama traje, savršen je primjer toga.

Istraživanje, koje je provela web stranica za upoznavanje SaucyDates.com iz Velike Britanije, anketiralo je 3.836 muškaraca i žena. Pitali su ih koliko bi željeli da seks traje (ne predigra, samo 'glavni događaj').

Žene su u prosjeku rekle da bi njihovo idealno druženje trajalo 25 minuta i 51 sekundu, dok su muškarci su u prosjeku odgovorili tek osam sekundi manje... a sve je to vrlo, vrlo optimistična brojka, jer u stvarnosti seks traje prosječno - oko 16 minuta. I to kad se ubroji predigra.

Rezultati su podijeljeni i po državama: u SAD-u su muškarci i žene 'ostali u igri' 17 minuta i 5 sekundi. Kanađani su sljedeći s 17 minuta stan, a slijede Britanci kod kojih je prosječan seks trajao 16 minuta i 58 sekundi.

Prema provedenom istraživanju, muškarci u tridesetima su najizdržljiviji - i imaju bolje 'rezultate' od starijih, ali i mlađih muškaraca.

28.12.2017. 21:33:00
http://metro-portal.hr/koliko-stvarno-traje-seks-a-koliko-bismo-zeljeli/109391/