Metro-portal.hr

objavljeno 09.04.2019. 21:41:00
ZNATE LI?

Koliko se udane žene seksaju?

Žene u braku koje govore da im seks s partnerom jednom tjedno ili dva puta mjesečno savršeno odgovara, zapravo nisu nikakva rijetkost

Što reći?
Što reći? (Arhiva)

Svaki brak priča je za sebe, a odnosi između partnera ne mogu se uspoređivati, posljednje istraživanje provedeno na uzorku od 300 parova otkrilo je zanimljive podatke.

Uz brojne životne obveze i probleme, djecu i posao, vrlo je teško sačuvati savršen odnos s partnerom, prepun emocija i strasti. To dokazuju odgovori brojnih žena na pitanje: 'Koliko često vode ljubav?'.

U anketi provedenoj na više od 300 parova različite životne dobi, otkriveno je da gotovo polovica (47 posto) vodi ljubav jednom tjedno, a njih gotovo 10 posto to čine samo dva puta mjesečno.

"Žene u braku koje govore da im seks s partnerom jednom tjedno ili dva puta mjesečno savršeno odgovara, zapravo nisu nikakva rijetkost. Razlog toga su upravo životne prepreke, stres i obveze zbog kojih seks vrlo brzo može postati predvidljiv pa čak i dosadan", objašnjavaju stručnjaci.

Isto tako, istraživanje je potvrdilo da ako što rjeđe vodimo ljubav, to će nam strast i potreba za time postajati sve manja i manja.

Zanemarivanje strasti i manjka intimnosti, što je u posljednje vrijeme sve češće prisutno između partnera, često dovodi do preljuba, pa čak i razvoda

09.04.2019. 21:41:00
http://metro-portal.hr/koliko-se-udane-zene-seksaju/117899/