Metro-portal.hr

objavljeno 01.08.2012. 22:45:00
MUKE PO PAKIRANJU

Koliko nam odjevnih kombinacija treba za godišnji odmor?

Volite li više putovati bez prtljage ili ne možete zamisliti godišnji bez 30-tak odjevnih predmeta?

Kako otići s upravo onoliko stvari koliko nam treba?
Kako otići s upravo onoliko stvari koliko nam treba? (Shutterstock)

Poput novogodišnje odluke, svakog ljeta nakon povratka s godišnjeg kunemo se da je to zadnji put da smo nosili toliko stvari sa sobom.

Kao i obično, cijeli godišnji proveli smo u nekoliko omiljenih krpica (ili možda i bez njih), a sve ostalo smo samo bez veze teglili, slagali, peglali da bismo samo na kraju samo imali više posla nakon što se vratimo s godišnjeg.

Prema najnovijim istraživanjima žene koje idu na godišnji pakiraju duplo odjeće od potrebnog i naravno vrate i više od polovice netaknuto. 72% žena priznaje da pakiraju previše stvari, dok čak 42 % žena planira ići i u kupovinu tijekom godišnjeg.

Prosječna žena ponijet će čak 19 gornjih dijelova odjeće, ali nosit će 10 ili manje te 16 donjih dijelova, od kojih će nositi samo 8 tijekom svog godišnjeg odmora.

Kad su odnosi u pitanju, jedan od najčešćih razloga svađe između stalnih partnera je upravo pakiranje! Dok muškarci smatraju godišnji odličnim trenutkom kad ne trebaju paziti na svoj izgled, žene misle kako baš tada moraju zasjati punim sjajem. Kombinacije koje zbog toga vidimo po ulicama „Malog mista" ponekad znaju biti stvarno smiješne.

Bilo da volite nositi cijeli set kovčega ili vam je ruksak sasvim dovoljan, ono najvažnije kod godišnjeg je upravo to da se idete odmoriti. Zato započnite svoju GO već pakiranjem. Isprobajte kombinacije koje ćete nositi prije nego ih spakirate. Na taj način ćete se osjećati kao da ste već tamo, a možda uvidite i da sto-sedamdeset-i-prva kombinacija jednostavno nije nosiva tamo gdje vi idete.

Što se tiče muške polovice, stavite mu jednu kombinaciju po svojoj želji. Njima je i tako svejedno, a možda dobro dođe.

01.08.2012. 22:45:00
http://metro-portal.hr/koliko-nam-odjevnih-kombinacija-treba-za-godisnji-odmor/61649/