Metro-portal.hr

objavljeno 17.12.2013. 09:08:02
LOOL

Kojim se brzinom šire tračevi?

Moderna tehnologija donijela je napredak u mnogim područjima života, a naročito je učinkovita u širenju tračeva

Tračevi se šire munjevitom brzinom
Tračevi se šire munjevitom brzinom (Arhiva)

Tračevi su napokon došli na svoje, nakon što su najveći dio ljudske povijesti provodili po zakutcima pećina, krčmi, kafića i ureda, dobili su medije kojima se nesmetano mogu širiti gotovo brzinom svjetlosti.

Naravno, uz tračeve se šire i predrasude poput one da ih žene jednostavno ne mogu zadržati za sebe. Pa, istraživanje je pokazalo da 85 posto žena voli čuti dobar trač i da imaju ozbiljnih problema zadržati ga samo za sebe, već imaju neodoljivu potrebu za širenjem istog.

Istraživanje koje je provela jedna kozmetička tvrtka obuhvatilo je tri tisuće žena, a pokazalo se da im je za prenošenje trača potrebno prosječno 32 minute i 45 sekundi. Naravno, velika većina ovog vremena provedena je u razmišljanju kome ga trebaju proširiti nakon što su ga čule.

Najviše se žena u ovakvim situacijama povjerava suprugu ili najboljoj prijateljici, ali ono što bi moglo zabrinuti je činjenica da ih je nevjerojatnih 40 posto izjavilo da je sasvim u redu otkriti takvu povjerljivu informaciju potpunom strancu. 

17.12.2013. 09:08:02
http://metro-portal.hr/kojim-se-brzinom-sire-tracevi/82221/