Metro-portal.hr

objavljeno 28.08.2013. 12:32:00
EH, DA ...

Koji horoskopski znakovi su skloni prevari

Doznajte unaprijed je li osoba koja vam se sviđa sklona šaranju sa strane ili se radi o pouzdanoj i stabilnoj osobi

Kojim znakovima vjernost nije jača strana
Kojim znakovima vjernost nije jača strana (Shutterstock)

Ovan će aferu rastrubiti na sve strane, a kako su strastveni, moguć je i prekid veze zbog toga što su se zaljubili u drugu osobu. Nevjerni su zbog potrage za uzbuđenjem koje je nestalo iz njihove veze, ali kad su uhvaćeni, krivnju prebacuju na drugu stranu.

Bik se boji nevjere iako voli užitak, pa je najčešće vjeran u dugoj vezu. Ako od partnera dobivaju seksualno i emotivno zadovoljstvo i financijsku sigurnost, neće to ugrožavati navjerom. Razlog nevjere je gotovo uvijek nedostatak seksa.

Blizanci su nemirni i stalno na rubu flerta, no jako teško prelaze granicu komplimentiranja i razmjene poruka. Ako im je partner i dalje izazovan, nema šanse da postanu nevjerni, to se događa tek kad u njihovim glavama veza bude gotova.

Rak je vrlo vjeran znak je ne rade drugima ono što ne bi željeli da se njima dogodi, tako da je njima najvažnije imati dovoljno nježnosti i ljubati. No, nevjera im lako ide od ruke ako se osjete nesretno i nevoljeno u vezi i tada nemaju nikakve zadrške.

Lav obožava drame i uzbuđenja, voli biti u centru pažnje pa nije čudo da spada u znakove koji su skloniji prevari od drugih. Bez dovoljno komplimenata i igranja koje ih uzbuđuje, Lavovi su skloni nevjeri s mlađim osobama čija ih energija privlači.

Djevica je jedan od odanijih znakova koji nikad ni ne razmišlja o prevari ako je zadovoljna u vezi, no kad više ne osjećaju poštovanje, nevjera im postaje najnormalnija stvar. U tom će im slučaju prevara poslužiti kao oruđe izlaska iz veze za koju misle da je gotova.

Vaga je na jeziku brza i zabavna, stalno na granici flerta koji ih često dovodi u opasne situacije, no kako ozbiljno shvaćaju obaveze, nisu skloni nevjerama. No, u slučaju da partnera prestanu smatrati prijateljem, vjeruju da imaju pravo na prevaru.

Škorpion je na lošem glasu kao znak koji je često nevjeran, no to je više posljedica ponašanja nego djelovanja. Ipak, ako im veza pređe u rutinu, lako će se upustiti u seriju prevara za jednu noć kako bi dobili uzbuđenja koja i m nedostaju.

Strijelac je ljubitelj avanture, pustolovine i zabranjenog voća, pa je sklon nevjeri koju ne shvaća dramatično. Za Strijelca vrijedi ona da prilika čini lopova i neće oklijevati ako im se ukaže šansa za malo zabave. S druge strane, lako opraštaju prevaru partneru.

Jarac spada među najvjernije u zodijaku jer je njima nevjera zapravo duhovna izdaja, tako da njihovi snovi ostaju na razini flerta. No, ako počnu vezu doživljavati kao lošu, počet će se ponašati kao Djevice i krenut će putem nevjere.

Vodenjak izmišlja svoje granice nevjere koje nitko drugi ne može shvatiti, jer im rutina ide na živce pa će prevariti partnera s potpuno različitom osobom. Vodenjaci ostaju vjerni ako stvarno vole partnera i znaju da im neće biti oprošteno.

Ribe ionako žive u svom svijetu mašte, pa kad im veza upadne u rutinu, njihov će mozak već smisliti novu fantaziju u kojoj ni prevara nije nemoguća. Ako se pritom i zaljube, nema više kočnica, pa ih treba držati zainteresiranima i održati strast kako im nevjera ne bi postala stvarnost.

28.08.2013. 12:32:00
http://metro-portal.hr/koji-horoskopski-znakovi-su-skloni-prevari/80107/