Metro-portal.hr

objavljeno 06.09.2013. 21:30:00
MA DA?!

Koje su zakonitosti privlačnosti

Vjerovali ili ne, postoji cijeli niz zakonitosti kojima se vodite kad određujete je li vam netko privlačan ili ne, a vi baš nemate puno veze s tim

Što će vas sigurno privući na potencijalnom partneru
Što će vas sigurno privući na potencijalnom partneru (Arhiva)

Da se muškarci i žene razlikuju u načinu razmišljanja znaju i ptice na grani, no kad su znanstvenici odlučili malo dublje zagrepsti pod kožu mitova i legendi, došli su do zanimljiive hrpice raznih informacija. 

Što se tiče privlačnosti, svi je mi opisujemo kao "ono nešto" ili "leptiriće u trbuhu", no zapravo se radi o cijelom setu zakonitosti koje precizno određuju kada će se to dogoditi i kakva to osoba treba biti.

Za početak, važne su godine roditelja pri vašem začeću, jer će o tome ovisiti koliko stari moraju biti ljudi da bi vas privukli. Ako su vas roditelji dobili iza tridesete, privlačit će vas osobe starijih lica. Naravno, tražit ćete i partnera koji ima istu boju kose i očiju kao i njihov roditelj.

Uz to, nije loše imati ni simetrično lice kako biste nekoga privukli, kažu znanstvenici, jer simetrično lice šalje poruku da je vaš genetski potencijal za zdravo i snažno dijete velik, pa automatski imate veće šanse da se netko zagleda u vas. Ako su crte lica prosječne, to je još bolje jer imate bolje reproduktivno zdravlje.

Za kraj, muškarcima osmijeh ne pomaže, vjerovali ili ne, jer žene to ne privlači, dok u obrnutom slučaju igra veliku ulogu.

 

06.09.2013. 21:30:00
http://metro-portal.hr/koje-su-zakonitosti-privlacnosti/80305/