Metro-portal.hr

objavljeno 28.06.2013. 23:01:00
MMM

Koje su najjače ženske erogene zone

Krenite tradicionalnim putem, od glave prema nogama izbjegavajući vaginu i na putu ste prema rajskom iskustvu

Proučite dobro erogene zone
Proučite dobro erogene zone (FreeDigitalPhotos)

Ženske erogene zone su prilično jednostavna priča, ukoliko ne želite komplicirati i tražiti baš ono jedno mjesto koje će je odmah baciti u vaše naručje zauvijek. 

Stoga, krenimo od uobičajenih, pa neka usne budu početak kao jaka erogena zona, pravi afrodizijak koji naboj može zahvaliti sličnosti sa stidnim usnama. Ljubite ih, grickajte, liznite koji put, počnite lagano i nježno a onda krenite strastveno i ne zaustavljajte se ni tijekom seksa.

Uši su također jaka erogena zona koju možete brzo otkriti u bučnom kafiću ili disko klubu, pa krenite sa šaputanjem, a ako vidite da se koža lagano ježi, nastavite s ljubljenjem, grickanjem i sisanjem.

Nakon ušiju se vaše usne prirodno spuštaju na vrat, koji oduvijek privlači muškarce zbog svoje nježne kože, naročito dio na spoju s ramenima. Iako jednostavno zove na ugrize, suzdržite se i obaspite ga poljupcima koji će izluditi partnericu.

Zatim pređite na leđa, laganim milovanjem pa poljupcima koji postaju sve strastveniji, a ne zaboravite upotrijebiti jezik na kralježnici i spustiti se do bokova i guze.

Guza je priča za sebe, mazite je i nježno milujte vrhovima prstiju, pa je onda malo čvršće stisnite, a neke se žene neće buniti ni ako ih lagano pljesnete. Hrabriji se mogu poigrati anusom, no samo uz prethodnu dozvolu partnerice da ne bi završili na cesti s hlačama u rukama i licem crvenim od šamara.

Zatim možete partnericu okrenuti na leđa i posvetiti se grudima, koje su i tako fetiš svim muškarcima. Nemojte misliti da su samo bradavice erogena zona, njih dobro izljubite i posisajte, možda i lagano gricnite, no pravo veselje nastaje kad se spustite na pregib ispod grudi gdje se spajaju s tijelom ...

Noge imaju nekoliko erogenih zona, od nježne unutrašnjosti bedara koja prirodno vodi prema vagini i koja će pod vrelim poljupcima izazvati vrlo zahvalnu reakciju, do vretenastih listova i stopala kojima se ne smije zaboraviti dati zalužena pažnja.

Ako odradite ovu cijelu priču, teško da nakon toga nećete imati seks koji ćete dugo pamtiti. 

28.06.2013. 23:01:00
http://metro-portal.hr/koje-su-najjace-zenske-erogene-zone/78988/