Metro-portal.hr

objavljeno 19.10.2012. 14:40:00
LOL

Koje poklone ne želimo dobiti

Čak polovica žena u Americi kupit će si ove godine poklon za blagdane jer znaju da će od partnera dobiti nešto što ne želi

Nisu baš svi sretni s poklonima, dapače
Nisu baš svi sretni s poklonima, dapače (Shutterstock)

Oni s malo više organizacijskih sposobnosti već naveliko razmišljaju o blagdanskim poklonima, a zanimljivo istraživanje na tu temu provele su dvije tvrtke u SAD na 625 parova kako bi dobili sliku o tome koliko poznajemo svoje partnere i njihove želje.

Rezultati su, zapravo, prilično porazni. Naime, 70 posto muškaraca partnericama poklanja ili nakit ili komad garderobe, dok tek 20 posto njih ima dovoljno soli u glavi da pokloni bon za kupovinu koji bi žene mogle same iskoristiti.

Naime, polovina je žena u istraživanju rekla da će si ove godine same kupiti poklon, jer već znaju da će od partnera dobiti nešto što im se neće svidjeti.

Za utjehu muškarcima, ni djevojke nisu puno bolje u pogađanju želja partnera, pa tako trećina njih ima istu ideju kao žene, tj. sami će si kupiti poklon. Trećina bi najviše voljela dobiti hranu i piće, a trećina bon za kupovinu.

Kako trećina njih dobiva garderobu, a 15 posto knjige, jasno je da ni djevojkama pogađanje želja svog partnera ne ide bitno bolje od muškaraca.

19.10.2012. 14:40:00
http://metro-portal.hr/koje-poklone-ne-zelimo-dobiti/74430/