Metro-portal.hr

objavljeno 06.11.2013. 23:02:00
HE HE

Koja pitanja muškarci žele čuti

Da, vjerovali ili ne, postoje pitanja koja muškarci vole čuti u vezi ili braku, pa evo nekoliko dobrih primjera

Da, neka pitanja muškarcima su draga
Da, neka pitanja muškarcima su draga (Shutterstock)

Ako želite biti sigurni da vam dragi neće odgovoriti NE na vaše pitanje, možda bi bilo dobro isprobati ova koja se muškarcu garantirano sviđaju.

Na primjer, znate jako dobro reakciju svog dragog na pitanje "Izgledam li debelo u ovome?". Okretanje očiju i uzdah su najbolja moguća, no kad biste ga pitali u čemu najbolje izgledate, on bi se iskreno razveselio i dao vam potpuno iskren odgovor. 

Jednako tako, bio bi izuzetno sretan kad biste ga jednom nakon seksa pitali nešto tipa "Možemo li samo ležati i šutjeti?". Kako obično sigurno pitate nešto drugo, bit će oduševljen mogućnošću da lagano utone u san ...

Iako to spada u sferu znanstvene fantastike, mogli biste ga pitati želi li s vama u kino pogledati novi film koji ga sigurno zanima, a nećemo ni spominjati mogućnost da ga, mašući ulaznicama, pitate Idemo li na utakmicu.

No, uvjerljivo najdraža pitanja su dva: Možeš li ostati sam par dana bez mene i djece i Jesi li za novu "igricu" u krevetu? Prvo je pitanje iz snova svakog oženjenog muškarca u nekim fazama odrastanja djece, a drugo čeka svaki, ali baš svaki muškarac u vezi

06.11.2013. 23:02:00
http://metro-portal.hr/koja-pitanja-muskarci-zele-cuti/81454/