Metro-portal.hr

objavljeno 17.02.2015. 18:00:00
PUNICOFOBIJA

Koja je najveća noćna mora muškaraca?

Pomislili biste kako su muškarcima najveće brige plaćanje računa i posao

Pa ne valjda kao punica?!
Pa ne valjda kao punica?! (Shutterstock)

No, čini se kako im je najgora noćna mora, mogućnost da njihova partnerica ostari poput svoje majke. Anketa je otkrila da svaki deseti muškarac strahuje od ove jezovite mogućnosti. Muškarci osim toga brinu da će zauvijek ostati solo, kao i da ne završe s ženom koja ih zapravo ne zanima, otkrilo je istraživanje provedeno na 2000 volontera.

Stručnjak za muško-ženske odnose, Jo Barnett objašnjava: "Postoji izreka da ako želite znati kako će vaša djevojka izgledati, upoznajte njezinu majku, i to doista može biti istina. Ako tražite ženu vitkog tijela, a njezina majka je pretila, postoje velike mogućnosti da i ona postane takva u dogledno vrijeme. No ipak, žene danas vode više računa o sebi nego prijašnje generacije, tako da ne mora uvijek biti slučaj."

Glasnogovornik kompanije Foster's beer, koja je provela istraživanje dodaje: "Ovo pokazuje kako su muškarci previše opterećeni ženama. Želimo ih ohrabriti da prihvate opušteniji pristup i uživaju u životu." Anketa je osim toga pokazala da muškarci koji odrastaju s mnogo sestara nisu toliko atraktivni ženama, kao oni koji odrastaju s braćom. Razlog je taj, da možda imaju manju dozu muškosti, za razliku od onih odgojenih u uglavnom muškom okruženju.

17.02.2015. 18:00:00
http://metro-portal.hr/koja-je-najveca-nocna-mora-muskaraca/50169/