Metro-portal.hr

objavljeno 22.04.2012. 10:31:04
SVIJETLEĆE RUBLJE? ZANIMLJIVO!

Koja je nacija najperverznija?

Nažalost u ispitivanjima nisu sudjelovali Japanci koji bi sasvim sigurno rezultate učinili drugačijima

Seksi rublje je uvijek dobar poticaj
Seksi rublje je uvijek dobar poticaj (Shutterstock)

Zanimljivo istraživanje provela je tvrtka za proizvodnju donjeg rublja Bjorn Borg na 1.700 ispitanika starosti od 18 do 30 godina u devet zemalja širom svijeta.

Rezultati pokazuju da dok skoro 44 posto Nijemaca voli "alate i igračke koje seks čine zabavnijim", samo 16 posto njih uzbuđuje svjetleće donje rublje u usporedbi sa stanovnicima Kine gdje svakog trećeg uzbuđuje svjetleće donje rublje što je znatno više od svjetskog prosjeka od 23 posto prenosi portal B92.net.

Prije nego što izvade svoje igračke, Nijemci su skloni romantici - 40 posto ispitanih voli stvoriti romantičan ugođaj glazbom. Skoro 53 posto također voli prakticirati seks s upaljenim svjetlom, a jedino su Španjolci ispred njih s 56 posto.

Ovi su brojevi niski kad se usporede s rezultatima iz Velike Britanije gdje čak 65 posto stanovnika svoju intimu voli skrivati u mraku - što je ujedno i najveći broj u istraživanju.

Ispitanici u Njemačkoj odgovarali su i na pitanje: "Zašto biste ugasili svjetlo tijekom seksa?" Dok je većina ispitanika dala odgovore poput: „Zato što je cijeli događaj više seksi u mraku" i „Tada se usuđujem eksperimentirati", 19 posto prakticiralo je seks u mraku zbog toga što nisu zadovoljni svojim izgledom.

Manje romantični odgovori glasili su: „Ne smatram da je moj partner izuzetno privlačan" i „Radije razmišljam o nekome drugom za vrijeme seksa". Takve je odgovore dalo 5 posto brutalno iskrenih ispitanika.

22.04.2012. 10:31:04
http://metro-portal.hr/koja-je-nacija-najperverznija/70289/