Metro-portal.hr

objavljeno 19.10.2009. 12:10:11
bez vode

Kod HNK-a zbog radova pukla vodovodna cijev

POGLEDAJTE VIDEO - Poplavile su okolne ulice, a bez opskrbe vodom ostali su stanovnici Gornjeg Prekrižja, Jurjevske i Šestinskog vrha

(Davor Pongračić/Cropix)

Na istočnoj strani Trga maršala Tita kod zgrade Hrvatskog narodnog kazališta (HNK), jutros oko devet sati započela je istjecati voda, a glasnogovornica Policijske uprave zagrebačke Aleksandra Ljuba izjavila je da su radnici probili vodovodnu cijev ispitujući teren za podzemne garaže.

Bez opskrbe vodom zbog toga su ostala kućanstva Gornjeg Prekrižja, Jurjevske i Šestinskog vrha, rekla je Ljuba i dodala da policija za sada još ne zna hoće li i protiv koga podnijeti prekršajnu prijavu. Promet se Trgom maršala Tita odvija uz manje teškoće.

Pročelnik Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Pavle Kalinić izjavio je da je "zbog građevinskih radova koji se obavljaju na istočnoj strani Hrvatskog narodnog kazališta (HNK) došlo do puknuća magistralne cijevi.

Na teren su izašle tri ekipe Vodoopskrbe i odvodnje, a po informacijama koje imamo trenutno se obavlja sanacija cijevi i bit će gotova do popodnevnih sati", rekao je Kalinić. (hina/metro-portal)

Bojan Vukadinović, diplomirani inženjer građevinarstva, za Infopunkt je rekao:

19.10.2009. 12:10:11
http://metro-portal.hr/kod-hnk-a-zbog-radova-pukla-vodovodna-cijev/24541/