Metro-portal.hr

objavljeno 08.09.2010. 10:22:27
8. 9. 2010.

Knjiga dana - Martin Brofman: Sve se može izliječiti

Priručnik za korištenje iscjeliteljskih metoda, tehnika i alata

Fotografija vijesti

Knjiga namijenjena onima koji imaju manje ili veće, lakše ili teže, povremene ili kronične zdravstvene probleme. "Sve se može izliječiti" priručnik je za korištenje iscjeliteljskih metoda, tehnika i alata kojima se mogu služiti svi, i profesionalni terapeuti i njihovi klijenti...

Nema toga što ne možete učiniti - postoje samo stvari koje još niste naučili činiti. Otkrijte kako prevladati granice koje ste si sami postavili i učiniti ono za što ste mislili da je nemoguće i spoznajte neograničenost vlastitih sposobnosti.

"Nema bolesti od koje se netko, negdje, nije izliječio. Što može jedna osoba, mogu učiniti sve. Vjerujem da smo za to svi sposobni i da negdje duboko u sebi znamo da se sve može izliječiti." (Martin Brofman, dr.sci.)

Martin Brofman otkriva vrlo jednostavne i iznimno učinkovite tehnike sustava liječenja Tijelo kao ogledalo. Te tehnike omogućuju prepoznavanje uzroka stvaranja bolesti i potpuno oslobađanje od simptoma. Tehnikama se podjednako podučavaju i služe liječnici, medicinske sestre, studenti, poslovni ljudi i domaćice kako bi pomogli sebi i drugima oko sebe.

 

Prevela Božena Ćosović

Izdavač: Intermed

Opširnije: Moderna vremena Info

Piše: Knjige dana odabiru Moderna vremena Info
08.09.2010. 10:22:27
http://metro-portal.hr/knjiga-dana-martin-brofman-sve-se-moze-izlijeciti/47531/