Metro-portal.hr

objavljeno 24.09.2010. 08:10:00
24. 9. 2010.

Knjiga dana - Jadranka Boban Pejić i Zlatko Pejić: Hrana za život

Uvod u makrobiotičku prehranu

Fotografija vijesti

Novo, dopunjeno i ilustrirano izdanje jednog od najvećih bestselera s područja zdrave prehrane.

Već 15 godina prvijenac Jadranke Boban Pejić i Zlatka Pejića, vodećih stručnjaka s područja prirodne prehrane, jedan je od glavnih priručnika za sve ljude koji odluče prehranom dugoročno ulagati u svoje zdravlje. Deseci tisuća ljudi pomoću ove knjige uspjeli su preispitati i poboljšati svoje prehrambene navike, a s obzirom na to da se ona bavi pitanjima koja muče suvremenog čovjeka, njezin je utjecaj išao i puno dalje.

Ova jezgrovita i lako razumljiva knjiga sada je dopunjena najnovijim saznanjima i ilustracijama u boji, a krasi je i posve novi dizajn. "Hrana za život" ponovno će dokazati da je neizostavna riznica spoznaja o zdravlju i polazišna točka za sve koji žele unaprijediti svoje zdravlje prihvaćanjem makrobiotičkih načela življenja.

 

„Organski uzgoj, prirodne namirnice, održivi razvoj i ekologija bili su i ostali put koji je uvijek posebno privlačio naša srca. Makrobiotika je spojila sve te ideje u nastojanju da živimo humanije i pozitivnije, s puno strasti, humora, predanosti...

Nadamo se da će knjiga biti poticaj za promjenu vašeg načina prehrane, a posljedično i kvalitete ukupnog življenja i zdravlja našeg planeta."

(Jadranka Boban Pejić i Zlatko Pejić)

 

Izdavač: Planetopija

Opširnije: Moderna vremena Info

Piše: Knjige dana odabiru Moderna vremena Info
24.09.2010. 08:10:00
http://metro-portal.hr/knjiga-dana-jadranka-boban-pejic-i-zlatko-pejic-hrana-za-zivot/48555/