Metro-portal.hr

objavljeno 13.04.2011. 14:53:19
13. 4. 2011.

Knjiga dana - Carmine Gallo: Steve Jobs - Tajne njegovih inovacija

Riječ je o jednostavnim, suvislim i ostvarivim načelima koja nas tjeraju da "razmišljamo drukčije".

Fotografija vijesti

Kada je riječ o inovacijama, glavni direktor Applea Steve Jobs je legenda. Slogan njegove kompanije, "Razmišljajte drukčije", više je od marketinškog trika, za mnoge je to način života - moćan, pozitivan, revolucionaran pristup inovacijama koji može primijeniti svatko na svim područjima svojega života.

Slijedeći vizionarski primjer Stevea Jobsa mogu se otkriti novi načini za oslobađanje vlastitih kreativnih mogućnosti i stvaranje okružja koje potiče inovacije i dopušta im da se razviju. Može se naučiti kako se suprotstaviti - i pobijediti - najmoćnije suparnike, razviti najrevolucionarnije proizvode, privući najodanije korisnike, i uspjeti u najizazovnijim vremenima.

Autor bestselera s područja poslovanja, Carmine Gallo, razgovarao je sa stotinama uspješnih profesionalaca - od direktora, menadžera i poduzetnika do učitelja, konzultanata i kućanica - da bi otkrio bit inovativne filozofije Stevea Jobsa. Riječ je o jednostavnim, suvislim i ostvarivim načelima koja nas tjeraju da "razmišljamo drukčije", i u tome su tajne inovacija Stevea Jobsa.

 

Preveo Vedran Pavlić

Izdavač: Školska knjiga

Opširnije: Moderna vremena Info

Piše: Knjige dana odabiru Moderna vremena Info
13.04.2011. 14:53:19
http://metro-portal.hr/knjiga-dana-carmine-gallo-steve-jobs-tajne-njegovih-inovacija/57681/