Metro-portal.hr

objavljeno 06.05.2020. 14:11:32

Klađenje tijekom pandemije

Kako se kladiti ako sporta nema?

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)

Sportsko klađenje Hrvatima je jedna od omiljenih zanimacija, kao i u većini zemalja svijeta. U zadnjih petnaestak godina brzim razvojem tehnologije, online klađenje doživjelo je pravi procvat! Činilo se da za ovu industriju nema recesije, no trenutna situacija nije idealna - otkako je pandemija COVID-19 zatvorila sve hrvatske kladionice i zaustavila sportske aktivnosti, kako se možemo kladiti ako se nemamo na što?

U zadnjih nekoliko godina na tržištu se pojavila nova vrsta sporta, a s time i nova vrsta sportskog klađenja – Esports, ili elektronički sport. Esports odnosi se na profesionalno igranje online videoigara, od kojih su najpoznatije League of Legends, Overwatch, Call of Duty, a za obožavatelje nogometa tu su i FIFA i PES.

Onima koji još uvijek sumnjaju u legimitet Esporta bit će zanimljiva činjenica da trinaest najvrijednijih Esports timova ukupno vrijede 4.1 milijardu dolara, piše GQ. Također, bookmakeri još uvijek nisu počeli postavljati kvote na Esports utakmicama kao što to rade na „tradicionalnim“ sportovima, što znači da ako se dovoljno izvježbate, možete jako dobro zaraditi.

Neke su strane kladionice čak postavile koeficijente za opskurdne stvari poput političkih događanja i ishoda televizijskih serija, piše Business Insider. No, ne morate se još okrenuti pogađanju tko će pobijediti na ovogodišnjim izborima, jer online kladionice svojim korisnicima također nude klađenje na virtulane sportove. Najpopularnije su virtualne utrke konja ili pasa, no možete se kladiti i na virtualne utakmice sportova poput nogometa ili košarke koji funkcioniraju na način da generator nasumičnih brojeva prema postavljenim algoritmima određuje konačni ishod utrke ili utakmice.

Ako vam kroz ovu pandemiju počele nedostajati hrvatske kladionice, veliku pomoć u online klađenju možete dobiti od stranica za sportsko klađenje koje nisu kladionice, a na kojima možete vidjeti sve potrebno kako biste se počeli uspješno kladiti. Detaljni opisi registracije i prateće zakonske regulative navedeni su za većinu velikih kladionica, a uz to naravno i ostvariti pravo na početni bonus za prvu uplatu sredstava.

Ako već imate račun u nekoj od domaćih kladionica, onda znate kako cijeli proces funkcionira - sve se transakcije obavljaju preko sigurnih servera koji imaju sve potrebne sigurnosne certifikate – ti serveri osiguravaju da je vaš novac uplaćen na sigurno mjesto i osigurava vam lagan način za podići svoje dobitke.

Ove stranice vam također pružaju niz savjeta za klađenje i povlačenje sredstava na vašu račun, kao i usporedne tablice koeficijenta i bonusa. Oni su često poprilično različiti, ovisno o kladionici, i baš te tablice znaju bili ključ za ostvarivanje dobitka – otkud u svijetu ste uložili novac za određeni događaj od iznimne je važnosti, pošto bookmakeri online kladionica ne prate sve zemlje i sve događaje jednako, tako da se često mogu naći događaji s velikim razlikama u dobitcima, što će vam omogućiti veći dobitak.

Ako ste ikada razmišljali o online klađenju, sada je pravi trenutak da to i ostvarite jer bonusi za registraciju nikad nisu bili veći. Ako ništa drugo, vrijeme dok se ne vratimo na navijačke tribine na stadionima će vam brže proći.

06.05.2020. 14:11:32
http://metro-portal.hr/kladjenje-tijekom-pandemije/125174/