Metro-portal.hr

objavljeno 28.01.2022. 09:31:00
NOVOSTI

Kingston FURY ušao u suradnju s G2 Esports

Snaga G2 igrača ostvaruje puni potencijal uz Kingston FURY memoriju

Kingston i G2 Esports
Kingston i G2 Esports (Kingston)

Kingston FURY, gaming podružnica u okviru Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u području memorijskih proizvoda i tehnoloških rješenja, danas je objavio suradnju s jednom od vodećih svjetskih brandova za zabavu i esports, G2 Esports, kao službenim partnerom memorije i pohrane igara. Moć legendarnih igrača G2 u potpunosti će se otključati uz pomoć Kingston FURY DRAM-a visokih performansi i SSD-a, koji će njihove konfiguracije podići na sljedeću razinu.

Kingston je oduvijek znao za silu koju gaming predstavlja i bio je ponosni navijač i redoviti sponzor esports timova. Iako je ovo početak partnerstva između Kingston FURY i G2 Esports organizacije, to nije prvi put da Kingston radi s osnivačem G2, Carlosom 'Ocelote' Rodríguezom. Bivši profesionalni igrač SK Gaminga upoznao se sa snagom Kingstona nakon što je iskusio HyperX liniju.

„Kingston je nedavno ponovno predstavio svoje memorijske proizvode lansiranjem Kingston FURY, osmišljenog za igrače i entuzijaste, tako da smo vrlo uzbuđeni što možemo poželjeti dobrodošlicu G2 u obitelj Kingston", rekao je Robert Allen, direktor marketinga, Kingston EMEA. „I veselimo se ponovljenoj suradnji s Carlosom i G2, kao i ponovnom predstavljanju njihovim obožavateljima."

 „Kingston je bio sa mnom najduže vrijeme, i kao partner i kao hardver s kojim sam godinama religiozno igrao i radio", rekao je Carlos 'Ocelote' Rodriguez, osnivač i izvršni direktor G2 Esportsa. „Volim brand, njihove ljude i njihov napredan stav prema svemu što dotaknu."

Kingston se pridružuje sve širem popisu partnera G2 organizacije. Obožavatelji mogu s veseljem očekivati posvećeni kreativni sadržaj od oba branda.

28.01.2022. 09:31:00
http://metro-portal.hr/kingston-fury-usao-u-suradnju-s-g2-esports/136223/