Metro-portal.hr

objavljeno 27.05.2010. 15:41:09
SEX IS ON FIRE

Kings of Leon najavljuju novi album

Album će biti sličan njihovom debi albumu, a pjesme će biti zabavne i ljetne

Kings of Leon
Kings of Leon (Wikipedia)

Iako su najavljivali dugo stanku, dečki iz Kings of Leona su se bacilli na snimanje novog albuma, i cijelo ljetnu turneju, sa 32 nastupa po Americi, te nastupima na V Festivalu i Hyde Parku.

"Snimanje ide odlično," izjavio je bubnjar Nathan Followill na  konferenciji povodom promocije Bonnaroo Festivala. "Bit će teško ne svirati sve pjesme s novog albuma. Pokušat ćemo nekako napraviti selekciju, ali sigurno je da će se moći čuti neke nove stvari."

Bend radi na novom albumu u New Yorku od travnja, a bubnjar je rekao kako je "to bio prvi album grupe ikada snimljen u New Yorku, pa smo mislili da ćemo izaći s mračnijom snimkom, jer su svi naši dosadašnji albumi snimani ili u Nashvilleu ili u Los Angelesu, gdje je atmosfera malo opuštenija."

"Ima pjesama koje su za plažu i pjesama koje su malo više poput našeg debi album Youth And Young Manhood  iz 2003. Mi smo jako uzbuđeni. Bit će zanimljivo vidjeti kako će album biti primljen."

Da, i nas sigurno zanima kako će to izgledati, jer su nam nakon posljednje albuma iz 2008. "Only by the Night" očekivanja dosta velika.

27.05.2010. 15:41:09
http://metro-portal.hr/kings-of-leon-najavljuju-novi-album/41083/