Metro-portal.hr

objavljeno 28.05.2012. 18:38:00
SLUČAJNOST ILI DOBAR PR?

Kinezi "slučajno" uhvatili Marka Zuckerberga kamerom?

Sasvim obični promotivni video kineskih policijskih snaga uzburkao je internet kad je netko shvatio da se u njemu neočekivano pojavljuje Mark Zuckerberg sa suprugom

Fotografija vijesti

Osnivač Facebooka i jedan od najbogatijih ljudi na svijetu pojavljuje se na trenutak sa svojom suprugom Priscillom Chan u jednom kineskom dokumentarcu, koji je zbog toga postao nevjerojatna senzacija u toj zemlji.

Kratki promotivni dokumentarac Kineske Centralne Televizije prikazuje par kako hoda ulicama Šangaja u ožujku ove godine, a ono što je neobično u cijeloj priči jest činjenica da je slavni par u njemu navodno sasvim slučajno.

Naime, ovaj uradak od 40 sekundi snimljen je kao promo klip kineskih policijskih i oružanih snaga, s čim Mark  i njegova supruga nemaju ama baš nikakve veze. Ipak, internetom već kruže brojne teorije zavjere o tome da je cijela stvar itekako isplanirana, budući da su šanse da netko slučajno snimi Zuckerberga u gradu od 20 milijuna stanovnika baš na dan kad se on nalazi tamo gotovo nikakve.

Čini se kako ćemo još morati pričekati na cijelu priču koja stoji u pozadini ovog klipa, a do tada vam prepuštamo da pogledate i donesete sami svoje zaključke.

28.05.2012. 18:38:00
http://metro-portal.hr/kinezi-slucajno-uhvatili-marka-zuckerberga-kamerom/71430/