Metro-portal.hr

objavljeno 28.05.2010. 09:48:33
PARTY 24/7

Ke$ha - nova zločesta pop cura

Ke$ha tulumari bez prestanka; ispričala nam je kako je postala ovisna o novcu i zašto ga je tetovirala na ruku

Ke$ha
Ke$ha (Ke$ha )

Gaga, prošeći! Nova zločesta pop cura Ke$ha u rukama ima prvo mjesto s debi albumom "Animal" i i globalnim hit singlom, electro-pop party himnom "TiK ToK"!

"Aaa! Sviđa mi se to!", vrisnula je Ke$ha novinarki Metroa i dodala: "Sviđa mi se to kako zvuči "party himna". Jako mi se sviđa taj naziv."

U pjesmi se baš ne radi o sjedenju i pijenju čaja. "Ne, ne. Definitivno ništa od toga", složila se, i dodala kako "Tik ToK" govori o tome kako je kada si mlad i bez novca i trošiš sav novac.

S njezinim svemoćnim-dolariziranim imenom i tetoviranim znakom $ na ruci, netko bi mogao pomisliti da je Ke$ha još jedna pop starleta željna slave.

"Ne, ja sam suprotno od toga", inzistira. "Snimala sam s Bennyjem Blancom u New Yorku. Bio je divan; producirao je "TiK ToK" sa Dr. Lukeom. Jedno jutro smo doručkovali i on je rekao "Ajmo se tetovirati!". Ja sam rekla "Ok, svejedno." Bilo je besplatno. Rekla sam „Zašto mi ne bi samo stavio dolar na ruku, to je jedini novac koji ću ikad trebati zato jer ja jesam jeb*** novac! Juhuu!", rugala se sama sebi.

Znači, to nije visoko konceptualiziran ironični stav prema potrošačkom društvu? Ke$ha se smije. "Kako elokventno. Napiši to. Party himna i to što si upravo rekla."

Ke$ha, pravim imenom Kesha Sebert, rođena je u Los Angelesu, a odrasla u Nashvilleu i priznaje, "U srcu sam cura s juga."

Dok je snimala "Animal" u L.A.-u živjela je u kući poznatoj kao hipi svratište 70ih godina, Laurel Canyon. Ironično, u kući je bio, kako kaže "Party bez prestanka!" pa takozvana party dijevijka nije mogla dočekati da dođe doma u Nashville i naspava se.

To je kuća u kojoj su i country rock veterani Eagles snimili svoju sjetnu (anti?) party himnu "Hotel California"

Piše: Linda Laban/Metro US
28.05.2010. 09:48:33
http://metro-portal.hr/keha-nova-zlocesta-pop-cura/41135/