Metro-portal.hr

objavljeno 27.03.2008. 22:28:20

Katie Holmes pred slomom

Supruga Toma Cruisea zbog njegovog luđačkog ponašanja izgleda sve lošije i mršavije

Par je pred fotografima uvijek bio nasmiješen, a u njihova je četiri zida atmosfera bila bitno drukčija
Par je pred fotografima uvijek bio nasmiješen, a u njihova je četiri zida atmosfera bila bitno drukčija

Prije nekoliko mjeseci, glumica Katie Holmes imala je apsolutno sve - redatelji su joj nudili dobre uloge, kritičari je hvalili kada bi snimila neki novi film, dizajneri laskali da je ‘modna ikona današnjice’, a javnost joj se divila zbog divne obitelji - zgodnog supruga Toma Cruisea i preslatke kćerkice Suri.

No, čini se kako se iza naizgled savršenog života odvijala prava drama. Tako su gosti njezinog omiljenog restorana ‘Joan’s Third’ u Los Angelesu ostali šokirani kada je smeđokosa Katie nedavno došla tamo na ručak.

Slabost‘Bila je blijeda, a kada je izlazila iz restorana skoro se onesvijestila pa ju je tjelohranitelj morao pridržati’, rekao je jedan od gostiju.

‘Nisam mogao vjerovati svojim očima. Izgledala je iscrpljeno i mršavo. Bila je toliko blijeda, a kada je izlazila skoro se onesvijestila pa ju je tjelohranitelj morao pridržati’, rekao je za časopis Star jedan od gostiju. Mediji nagađaju kako je glavni uzrok sve bolesnijeg izgleda mlade glumice upravo Tom Cruise koji je opsjednut scijentologijom, a od nje navodno traži da bude u potpunosti posvećena obitelji, da ga prati na svim promocijama i uvijek bude nasmiješena i dotjerana. 

‘Katie ne spava dovoljno već nekoliko mjeseci, a često ostaje budna poslije ponoći jer je Tom čudak koji po noći hiperaktivno obavlja stvari i besciljno luta po kući. Vrtoglavice i mučnina postali su dio njezine svakodnevice’, kaže izvor blizak obitelji. 

Piše: Piše: Iva Novak
27.03.2008. 22:28:20
http://metro-portal.hr/katie-holmes-pred-slomom/5018/