Metro-portal.hr

objavljeno 19.03.2008. 23:26:27

Katie Holmes na dvije godine samo Armanijeva

Gospođa Cruise istančanog modnog ukusa našla je novog muškarca kojem će polagati račune. Priča se da se obvezala naredne dvije godine kreirati krpice za Armanija. Od djevojke iz susjedstva (Dawson’s Creek), preko ekspresne modne ikone do nove dizajnerice Giorgija Armanija, otprilike je dosadašnja putanja slave Katie Holmes, koja je nastupila nakon udaje za Toma Cruisea.

No, nije muž zaslužan za njezinu čudesnu modnu transformaciju, nego upravo slavni talijanski dizajner s kojim prijateljuje od 2003. Kako se iskazala i kao stilistica svoje kćerkice Suri, Katie će za Armanija dizajnirati prvo kolekciju za djecu, a potom tek za odrasle, doznaje magazin OK od prijatelja glumice.

Sve u svemu, pao je dogovor za dvogodišnji angažman, što kalendarski znači prvo krpice za kikiće, potom za one malo veće na jesen 2009., a veliko finale ‘Katie Holmes za Armani’ najavljeno je za jesen 2010.

Kolekcija se neće prodavati u ekskluzivnim Armanijevim buticima, nego u onim ‘pristupačnijim’ poput Saksa, Barney’sa i u Nieman Marcusu. (net.hr) 

19.03.2008. 23:26:27
http://metro-portal.hr/katie-holmes-na-dvije-godine-samo-armanijeva/4662/