Metro-portal.hr

objavljeno 04.03.2013. 04:15:00
LOL NA KVADRAT

Karamarko sanja o prijevremenim parlamentarnim izborima

Karamarko bi prijevremene izbore nakon ulaska u Europsku uniju ... baš će biti zabavno gledati kako to traži ...

Karamarko je odlučio podijeliti svoje snove s javnošću
Karamarko je odlučio podijeliti svoje snove s javnošću (Arhiva)

Pokazalo se da je Plan 21 Kukuriku koalicije bio obmana. Imamo ekipu koja je nekompetentna, neekspertna pa čak i prepotentna. Nakon ulaska u EU tražit ćemo prijevremene parlamentarne izbore, rekao je predsjednik najjače oporbene stranke gostujući u večerašnjoj emisiji HTV-a "Tema dana".

Predsjednik HDZ-a u emisiji je komentirao aktualno stanje u državi, Vladinu gospodarsku politiku, izbore za Europski parlament, slučaj Jadranke Kosor te rejting HDZ-a.

U ovoj teškoj gospodarskoj situaciji besmisleno je jurcati za nekim rejtingom, rekao je Karamarko. Dodao je kako su za njega ankete vrlo relativne te ocijenio da su u slučaju HDZ-a one uvijek vrlo loše, a da rezultat na izborima pokaže puno bolje stvarno stanje.

Rezultati anketa su relativni a na njih utječe, među ostalim i prezentacija u medijima, ustvrdio je Karamarko.

Priznao je da su imali nekih problema u stranci. No, kaže, dnevno je na terenu obilazi gradove i atmosfera je jako dobra.

Slučaj izbacivanja Jadranke Kosor iz stranke nije želio komentirati. Rekao je da ne može komentirati nepravomoćne odluke stranačkog Suda časti. Uvijek će biti zadovoljnih i nezadovoljnih, koji će ulaziti i izlaziti iz stranke, rekao je Karamarko. Nije želio komentirati ni izlazak Branka Vukelića iz stranke, kazavši samo da su Vukelićevi argumenti neuvjerljivi.

Karamarko je također rekao kako je parola njihove stranke 'van kriminal i korupcija' i 'drugačiji HDZ'.

Htio bih da se HDZ promatra kroz dioptriju onoga što sam ja radio kao ministar unutarnjih poslova u borbi protiv kriminala. Ne prihvaćamo kolektivnu odgovornost, zaključio je Karamarko.

04.03.2013. 04:15:00
http://metro-portal.hr/karamarko-sanja-o-prijevremenim-parlamentarnim-izborima/76804/