Metro-portal.hr

objavljeno 09.12.2010. 13:00:00
PURGERAJ 22.12.

Kanda Kodža & Nebojša ponovno u Zagrebu

Zahvaljujući odličnoj kombinaciji reggaea, jazza i rocka te nesvakidašnjem vokalu bend je izgradio kultni status u regiji

Kanda Kodža i Nebojša
Kanda Kodža i Nebojša (Purgeraj)

U organizaciji Transmeet.Tv-a u zagrebačkom klubu Purgeraj 22. prosinca održat će se koncert na kojem će nastupiti poznato ime underground i art scene - Kanda Kodža i Nebojša. Poznati srpski bend jedan je od najboljih underground izvođača iz regije pa i šire.

Zahvaljujući odličnoj kombinaciji reggaea, jazza i rocka te nesvakidašnjem vokalu frontmena Nektarijevića bend je izgradio kultni status, a zagarantirana zabava u intimnoj atmosferi kluba Purgeraj je razlog više da ih poslušate.

Ako postoji jedan bend koji je nezaobilazan dio srpske underground glazbene i art scene, onda je to Kanda Kodža i Nebojša! Jedinstvena fuzija reggaea, jazza i rocka te upečatljivi vokal frontmena Olivera Nektarijevića zaradili su bendu kultni status.

Nakon 2 godine ponovno nastupaju pred zagrebačkom publikom! 200 sretnika će u intimnoj i nabrijanoj atmosferi doživjeti glazbeni 'trip' beogradskih rockera. Početkom prosinca izlazi im novi singl kao najava novog albuma.

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti na blagajni kluba Purgeraj po cijeni od 50 kn do dana koncerta te 60 kn na dan koncerta.

Live stream će biti dostupan na linku!

09.12.2010. 13:00:00
http://metro-portal.hr/kanda-kodza-and-nebojsa-ponovno-u-zagrebu/52419/