Metro-portal.hr

objavljeno 25.02.2010. 16:50:00
LOKACIJA IGRA ULOGU

Kamo je odvesti na prvi spoj?

Najvažnija stvar koju trebate zapamtiti kada birate lokaciju prvog zajedničkog izlaska jest da bude pomalo neobična i da vam bude zabavno

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)

Dakle, potrebno vam je mjesto gdje možete normalno razgovarati, ali s druge strane ne osjećate pritisak da stalno morate održavati razgovor. Generalno, mjesta koja su vam bila zabavna kao djetetu nisu loš izbor. Planirajte što ćete raditi, trebalo bi biti nešto u čemu ćete oboje uživati.

7. Izlet - na prvom izlasku želite joj pokazati tko ste doista. Stoga je odvedite tamo gdje inače volite ići, i predložite aktivnost u kojoj i inače uživate. Ako ste tip osobe koja uživa u prirodi odvedite ju na izlet. Naravno i razne druge aktivnosti mogu biti uključene, samo budite sigurni da ono što ste planirali ne bude previše naporno.

6. Klizanje - to je klasičan tip prvog izlaska, kao što svjedoče i brojne romantične komedije. Prije toga morate saznati da li vaša odabranica zna uopće klizati, a ako ste i vi vični tome oboje se možete dobro zabaviti.

5. Sportski događaj - ako ju zanima sport, ovo nije loša ideja. Imat ćete vremena razgovarati, a samo zbivanje na terenu otvorit će vam dodatne teme za razgovor. Samo budite sigurni da više vremena posvećujete njoj, a ne vašem omiljenom klubu.

4. Zabavni park - lokacija vašeg prvog izlaska trebala bi vam olakšati upoznavanje. Zabavni park tome će savršeno poslužiti. Doza uzbuđenja koju pruža ovo mjesto osigurat će vam osim dobre zabave i dovoljno prilika da se zbližite.  

3. Zoološki vrt - većina ljudi, posebice onih koji su solo, nisu dugo bili u zoološkom vrtu, stoga će vaš izlazak biti prilično originalan. Još bolje, imat ćete mnogo tema za razgovor. Druga dobra stvar jest to što je zoološki vrt prepun obitelji s djecom. Zašto? Odvedite je u zadimljeni bučni klub i definitivno će zauzeti obrambeni stav. S druge strane odvedite je na mjesto prepuno djece i simpatičnih životinja, i osjećat će se ugodno i opušteno.

2. Kuglana - kuglanje ispunjava sve kriterije potrebne za odličan prvi izlazak: zabavno je, neobično i jednostavno. Čak i ako ispadne da joj nimalo ne ide, koga briga? Želite joj pokazati kako se s vama može zabaviti bilo gdje i da je vrijeme koje zajedno provodite bitnije od same aktivnosti.

1. Mini golf - teren s mini golfom još je jedno opuštajuće okruženje odlično za prvi izlazak. S obzirom da to nije aktivnost koju često radite, bit će i originalno mjesto na kojem ćete se moći dobro zabaviti. Sama lokacija pruža puno mogućnosti za razgovor i flertanje, a i bolje ćete se upoznati tijekom igre. Ima li natjecateljskog duha? Može li se našaliti na svoj račun? Je li temperamentna? Jednostavan i jeftin, mini golf nalazi se na vrhu liste najboljih mjesta za prvi izlazak.

25.02.2010. 16:50:00
http://metro-portal.hr/kamo-je-odvesti-na-prvi-spoj/34070/