Metro-portal.hr

objavljeno 02.11.2013. 18:01:00
HE HE

Kakve žene voli koji horoskopski znak

Koje su karakteristike žena koje vole horoskopski znakovi pročitajte u kratkom sažetku za sve znakove zodijaka

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Metro)

Ovan je privučen samostalnim ženama koje znaju što žele i što im treba, koje su spontane i pokazuju svoju duhovnu snagu. Samopouzdane žene lako će privući Ovna. 

Bik voli mazne, ugodne, mirne i slatke žene koje se vole beskrajno dugo ljubiti i maziti. Uz to bi savršena žena trebala čvrsto stajati na zemlji, biti ležerna i dijelom ovisiti o njemu,

Blizanci vole pametne, misteriozne žene koje ne moraju nužno biti privlačne, jer su ove karakteristike Blizancima puno važnije od fizičke ljepote.

Rak je privučen ženama koje su spremne biti podrška, brižnima i punim volje za maženje i paženje, tako da se ovaj znak osjeti voljenim. 

Lav je najviše privučen ženama koje izgledaju dobro i čine da on izgleda dobro, pa se traže profinjene, dramatične i prelijepe žene kao vrhunski ideal. 

Djevica je u potrazi za konzervativno, decentno obučenim ženama koje će vrlo pažljivo odabrati prema svojim kriterijima savršenstva.

Vaga će se zaljubiti u ženu koja je puna stila, no jednako tako i opuštenosti, koja ne bi smjela biti previše isključiva ili izbirljiva.

Škorpion traži strastvene, vitalne žene čija snaga i dinamika izbijaju iz svakog pokreta, a uz to je dobro da nisu neodlučne i mogu same donositi odluke. 

Strijelac će tražiti ženu koja se može odmah smatrati i prijateljem, pouzdanim i iskrenim, uz potrebnu dozu otkačenosti i sklonosti dubokim razgovorima. 

Jarac je privučen ženama koje su prilično rezervirane i formalne, a ujedno i društveno prihvatljive za njegov status, s visokim ciljevima.

Vodenjak voli žene čija samostalnost, inteligencija i slobodan duh neće ograničavati njegove želje, uz što je poželjna velika doza nekonvencionalnosti i misterioznosti. 

Ribe vole emotivne, romantične žene koje su ujedno i pasivne i osjetljive, a uz to je nužna lagana misterioznst.

02.11.2013. 18:01:00
http://metro-portal.hr/kakve-zene-voli-koji-horoskopski-znak/81393/