Metro-portal.hr

objavljeno 10.03.2014. 20:01:00
EH, DA ...

Kakve žene traže muškarci?

Pitanje iz naslova muči i mnoge muškarce, ne samo žene, tako da je na tu temu napisano pravo malo brdo knjiga i snimljeno podosta dobrih filmova

Kakve se žene traže
Kakve se žene traže (Shutterstock)

Muškarci obično govore o tipu žena koje vole, no to se odnosi na vanjski izgled, a vrlo rijetko spominju karakterne osobine. No, nisu muškarci toliko površni da ih zanima samo vanjština, pokazalo je istraživanje čiji su rezultati za neke iznenađujući.

Tako muškarci na prvom mjestu kod žena cijene iskrenost. Prenemaganje i gluma mogu proći u prvim kontaktima, no nakon toga treba doći iskrenost, ili će se muškarac okrenuti i otići dalje u potragu za ženom koju će cijeniti upravo zbog toga.

Muškarci traže i povjerenje, tako da ljubomora i nesigurnost nisu karakteristike koje se traže od buduće partnerice. Povjerenje da vas neće prevariti puno mu znači, a bez obzira na sve, malo je onih koji to povjerenje iznevjere.

Jednako tako, sposobnost pretvaranja kuće u dom znači mnogo - nije nužno stalno imati u rukama krpu nego moći hrpom malih sitnica napraviti toplu, ugodnu i sigurnu atmosferu koja je jednako važna i muškarcima i ženama. 

Za kraj, muškarci su strašno nesiguran spol, tako da im podrška i sigurnost znače nemjerljivo puno. Ako znaju da se mogu osloniti na partnericu u svakoj situaciji, bit će samopouzdaniji i korisniji u zajednici, ma kako se ona zvala. 

10.03.2014. 20:01:00
http://metro-portal.hr/kakve-zene-traze-muskarci/83719/