Metro-portal.hr

objavljeno 28.06.2014. 20:03:00
MA DA?!

Kakve muškarce vole zauzete žene

Četvrtina žena koje su odlučile prevariti svoga partnera napravile su to s muškarcem koji je barem pet godina mlađi

Mlađi su poželjan izbor za nevjeru
Mlađi su poželjan izbor za nevjeru (Arhiva)

Zauzete žene često su san zauzetih muškaraca, zbog diskrecije koja je u tom slučaju zagarantirana, a stranica Illicit Encounters za spajanje upravo takvih ljudi provela je istraživanje o preferencija zauzetih žena. Rezultati su bili prilično zanimljivi, pa da vidimo kakve to želje imaju zauzete žene.

Osam posto žena poželjelo je mlađeg muškarca, uz najčešću razliku od pet do deset godina, a za razliku od njih, jači je spol u većini, preko 57%, imao aferu sa ženom starijom od sebe.

Inače, veza sa starijom ženom privlači preko polovine oženjenih muškaraca koji su nevjerni svojoj supruzi, dok je gotovo četvrtina muškaraca u braku sa ženom koja je između pet i deset godina starija od njega. Razlika koju muškarci preferiraju je tri do pet godina. 

Kad se pogledaju podaci, 18 posto žena bira muškarce koji su mlađi 15 godina i više, 15 posto se odlučilo za pastuhe mlađe između 10 i 15 godina, 22 posto odabralo je pet do deset godina mlađe, 19 posto tri do pet godina mlađe, 18 posto mlađe od jedne do tri godine, a isti broj žena ima muškarca mlađeg do godinu dana. 

Što se tiče muškaraca, kad biraju ljubavnice pet posto njih odluči se za ženu koja je starija petnaest godina, 13 posto pronađe 10 do 15 godina stariju, 21 posto stariju od pet do deset godina, 24 posto odluči se za ženu stariju tri do pet godina, 19 posto pronađe jednu do tri godine stariju ljubavnicu, a 18 posto godinu dana stariju ženu. 

28.06.2014. 20:03:00
http://metro-portal.hr/kakve-muskarce-vole-zauzete-zene/80979/