Metro-portal.hr

objavljeno 27.11.2013. 23:02:00
HE HE

Kakve ljubavnike žene ne vole?

Grešaka se u krevetu može počiniti mnogo, no bit će vam oprošteno jedino neznanje i neiskustvo, sve ostalo postaje problem

Da ne bi završilo ovako, pazite što radite
Da ne bi završilo ovako, pazite što radite (Arhiva)

Zadovoljiti ženu nekad nije baš jednostavno, a još ako radite neku od ovih stvari, velika je vjerojatnost da će se o vama u ženskim krugovima početi pričati priče koje vašu seksualnost neće prikazivati u najboljem svjetlu - preciznije, tračat će vas gdje god stignu.

Primjerice, navečer sjedite pred televizorom i počnete se meškoljiti, osjetite toplinu u gaćama i dođe vam da se poseksate s dragom. E, ako u tom slučaju počnete s laganim dodirima, milovanjem pa pređete na malo eksplicitnije dodire, žena će biti jako, jako zadovoljna. No, ako se samo malo bolje namjestite na kauču i ispalite: Draga, možemo se seksati večeras?, teško da će odgovor biti da ...

U krevetu možete napraviti još više kardinalnih grešaka, kao što je na primjer glumatanje. Ako ste inače mirna i pristojna osoba, a u krevetu se pretvarate u pastuha iz pornića (ponašanjem, naravno), mogli biste jako lako i jako brzo izletjeti iz njega. Žene vole glumce na filmu, ne u krevetu.

Možete čak i biti svoj, nepatvoren i iskren, ali ako cijelo vrijeme ponavljate jedne te iste riječi, lako se može dogoditi da vas partnerica zamoli da zašutite. Nije nužno u krevetu biti rječit, iako nekad ne škodi, no u tom slučaju ćete primjetiti da se partnerici to sviđa.

Ako uz sve ovo gore još i mislite kako je spavaća soba jedino mjesto za seks u kući, i ne shvatite signale koje vam šalje partnerica u, primjerice, kuhinji ili kupaonici, na putu ste prema samovanju. 

27.11.2013. 23:02:00
http://metro-portal.hr/kakve-ljubavnike-zene-ne-vole/81839/