Metro-portal.hr

objavljeno 31.01.2018. 21:32:00
HE HE

Kakve grudi vole muškarci

Primjerice, muškarci koji su spremni na očinstvo vole veliko poprsje jer u njemu vide sigurnost za svoju buduću djecu

Muškarci i opsesija grudima...
Muškarci i opsesija grudima... (Arhiva)

Muškarci i ženske grudi - priča koja ne prestaje, jer neosporno je da će se svakom muškarcu u jednom trenutku razgovora oči zaustaviti na grudima sugovornice, ma kakve one bile. Jednako tako, zna se da svake grudi imaju svog obožavatelja - velike ili male, čvrste ili obješene, uvijek će se naći netko tko voli baš takve.

Naravno, i znanstvenici su muškarci, pa ne čudi da su ispitali kakve grudi muškarci vole i što to o njima govori. Ispostavilo se da je tvrdnja o tome kako muškarci vole velike grudi tek djelomično točna - vole ih muškarci lošijeg materijalnog statusa, a objašnjenje za to vrlo je zanimljivo - materijalno bogati muškarci podsvjesno znaju kako im te 'rezerve' ne trebaju, dok oni siromašni baš u bujnim ženskim grudima vide sigurnost.

Veličina grudi nije bitna seksualno liberalnim muškarcima.

Isto istraživanje pokazalo je i kako su češće muškarci koji vole velike grudi seksisti. No, nisu svi koji vole velike grudi bez novca i seksisti.

Ispostavilo se da muškarci koji su spremni na očinstvo također vole veliko poprsje jer u njemu vide sigurnost za svoju buduću djecu te oni kojima je u djetinjstvu nedostajalo majčinske ljubavi isto tako će se prije okrenuti za ženom s bujnim poprsjem i priželjkivati jednu takvu kraj sebe.

Još jedna zanimljiva činjenica za kraj: nećete vjerovati, ali gledanje u žensko poprsje produžava život - poboljšava kardiovaskularno stanje i jača optimizam. 

31.01.2018. 21:32:00
http://metro-portal.hr/kakve-grudi-vole-muskarci/110034/