Metro-portal.hr

objavljeno 10.06.2019. 21:42:00
ZNATE LI?

Kakve grudi vole koji muškarci?

Muškarci koji su spremni na očinstvo vole veliko poprsje jer u njemu vide sigurnost za svoju buduću djecu

Tko voli velike, a tko male?
Tko voli velike, a tko male? (Arhiva)

Grudi su većini muškarcima jedan od glavnih fetiša, pa vrijedi ona da će svake grudi naći svog obožavatelja, ma kakve bile.

No, sad imamo i egzaktne podatke - ispitali su kakve grudi muškarci vole i što to o njima govori. Ispostavilo se da je tvrdnja o tome kako muškarci vole velike grudi tek djelomično točna - vole ih muškarci lošijeg materijalnog statusa, a objašnjenje za to vrlo je zanimljivo - materijalno bogati muškarci podsvjesno znaju kako im te 'rezerve' ne trebaju, dok oni siromašni baš u bujnim ženskim grudima vide sigurnost.

Isto istraživanje pokazalo je i kako su češće muškarci koji vole velike grudi seksisti. No, nisu svi koji vole velike grudi bez novca i seksisti.

Ispostavilo se da muškarci koji su spremni na očinstvo također vole veliko poprsje jer u njemu vide sigurnost za svoju buduću djecu te oni kojima je u djetinjstvu nedostajalo majčinske ljubavi isto tako će se prije okrenuti za ženom s bujnim poprsjem i priželjkivati jednu takvu kraj sebe.

Veličina grudi nije bitna seksualno liberalnim muškarcima.

Još jedna zanimljiva činjenica za kraj: nećete vjerovati, ali gledanje u žensko poprsje produžava život - poboljšava kardiovaskularno stanje i jača optimizam. 


10.06.2019. 21:42:00
http://metro-portal.hr/kakve-grudi-vole-koji-muskarci/118969/