Metro-portal.hr

objavljeno 07.09.2013. 20:03:00
EJ, MALI!

Kako znati da vas muškarac iskorištava?

Neke žene u vezi postanu slijepe na određene stvari koje im muškarci rade, pa evo kako znati da vas iskorištava

Imate novaca? Zadržite ih ...
Imate novaca? Zadržite ih ... (Shutterstock)

Našli ste novog dečka, no nakon nekog vremena može vam se učiniti da vas lagano iskorištava. Naravno, to će obično prvo primjetiti vaše prijateljice i upozoriti vas, vi ćete zbog zaljubljenosti odbaciti takve ideje, ali kad i vas počne gristi crv sumnje, razmislite o nekim stvarima koje se možda ponavljaju i zaključite sami.

Svatko od nas može se povremeno naći u financijskim problemima, no ako se vrlo rijetko hvata za novčanik tijekom izlazaka, ili koristi neke izgovore tipa ostavio sam ga u autu ili doma, daj ti to riješi draga pa ću ja drugi put, vrijeme je da počnete pomno pratiti je li mu to prešlo u naviku.

Druga stvar koja bi vam mogla potvrditi sumnje je njegova dostupnost. Ako ga nije moguće dobiti uvijek, nego samo kad on treba vas, ponovno je vrijeme za praćenje njegovih odgovora. 

Ono što vam definitivno treba upaliti alarm i dati zeleno svjetlo za bijeg iz veze je plaćanje njegovih kućnih računa. Kad nema ni za to, s vama je očito zbog novaca i ničeg drugog. Bježite glavom bez obzira ...

07.09.2013. 20:03:00
http://metro-portal.hr/kako-znati-da-vas-muskarac-iskoristava/80322/