Metro-portal.hr

objavljeno 11.01.2019. 09:01:00
EH, DA...

Kako znati da vam je klinac ovisan o Internetu

Živimo u digitalnom dobu i potpuno je normalno da ako mi kao roditelji svakodnevno koristimo internet na ovaj ili onaj način, da ga koristi i dijete jer zašto njemu to braniti

Jeste li malo pretjerali?
Jeste li malo pretjerali? (Arhiva)

Internet je svakako jedan od najmoćnijih instrumenta današnjice od kojeg više ne mogu pobjeći niti naša djeca. Naravno da to nije ništa loše, niti nešto čega bi se trebali bojati i od čega bi trebali bježati, osim ako korištenje interneta ne preraste u ovisnost.

Svako dijete je kao i mi odrasli jedinka za sebe, pa su tako i moje dvoje djece. Dok jedan uopće nema neku potrebu za korištenje internetom, drugi je toliko opčinjen istim da sam mu morala uvesti ograničenje korištenja.

Zabrana korištenja interneta

Ovako što se mojeg mišljenja o korištenja interneta kod djece tiče, ja nisam jedan od onih pobornika da se djetetu u potpunosti treba zabraniti korištenje interneta, ali ako vidite da dijete nema granice svakako ste vi ti koji ih trebate postaviti.

Živimo u digitalnom dobu i potpuno je normalno da ako mi kao roditelji svakodnevno koristimo internet na ovaj ili onaj način, da ga koristi i dijete jer zašto njemu to braniti?

Više pročitajte na portalu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
11.01.2019. 09:01:00
http://metro-portal.hr/kako-znati-da-vam-je-klinac-ovisan-o-internetu/116347/